Lyt til artiklen:

Tyvekoster fra byggeplads fundet efter to indbrud

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Det første tyveri fandt sted i december sidste år.

I sidste uge blev to betjente fra politistationen i Vejen kaldt ud til et indbrud om morgenen i en ejendom i Holsted, hvor betjentene fik en grundig beskrivelse af de stjålne genstande.

Men det varede ikke længe, før tyvekosterne, i form af blandt andet el-værktøj, blev leveret tilbage til de rette ejere igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi

For om formiddagen samme dag standsede patruljen en personbil i nærområdet i forbindelse med en rutinekontrol, og der lagde de to betjente mærke til de stjålne genstande, der lå frit fremme i bilen.

Værktøj fra trailer

Opdagelsen ledte til, at tre mænd på 21, 25 og 26 år, der alle er bosiddende i Vejen Kommune, er blevet sigtet for indbrud.

Der har ikke har været grundlag for at fremstille de tre mænd i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, men der venter dem et juridisk efterspil, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

De stjålne genstande, til en værdi af cirka 17.000 kroner, stammede fra to gerningssteder og blev leveret tilbage til de rette ejere fredag i sidste uge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover genstandene fra indbruddet i Holsted var der tale om værktøj, der blev stjålet fra en trailer på en byggeplads i Vejen i december sidste år.