Lyt til artiklen:

Ny Valtra til specialopgaver

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Valtra introducerer F-serien af kompakte Stage V-traktorer.

Valtras F-serie er den perfekte traktor til specialopgaver og -afgrøder, idet den er ideel til smalle passager f.eks. mellem disse værdifulde frugtafgrøder. Det specialformede chassis kombineret med en veldesignet foraksel muliggør snævre vendinger.

Valtra F-serien er en kompakt traktor med en lav højde på kun 1450 mm (med åben kabine) eller 2450 mm (med lukket kabine). Den kraftfulde hydraulik er ideel til de krævende redskaber, hvilket ifølge producenten gør denne traktor til en perfekt arbejdsmaskine til specialopgaver og krævende situationer som f.eks. bioklip. Det skriver producenten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

F-serien er baseret på den populære Stage IIIB-model, men kommer nu med en helt ny 2,8 liters 4-cylindret FPT-motor, som er ekstremt kompakt, men brændstoføkonomisk, overholder Stage V-emissionsstandarderne og har op til 10 procent højere drejningsmoment. Tre forskellige transmissionsmuligheder er tilgængelige.

F-serien fås i tre forskellige størrelser, og kunderne kan vælge traktoren med eller uden førerkabine, eller gå efter den smalle model.

De nye modeller af F-serien vil blive lanceret på EIMA-messen i Bologna til november. Produktionen vil gradvist blive skaleret op, og de første leverancer kan forventes i andet kvartal af 2023.