Lyt til artiklen:

Gottlieb ansætter ny chef for biodiversitet og bæredygtighed

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Anlægsgartner Gottlieb opjusterer fokus på miljø og den grønne omstilling med ansættelse af en ny chef for biodiversitet og bæredygtighed.

Anlægsgartner Gottlieb har ansat Anne-Sofie Friis Helmersen som ny chef for biodiversitet og bæredygtighed.

- Vores fagfolk er - og skal blive ved med at være blandt branchens mest veluddannede inden for bæredygtighed og biodiversitet. Derfor har vi været på udkig efter nogle særlige kompetencer til at stå i spidsen for vores team af rådgivere, lyder det fra Tobias Røndbjerg, der er salgs- og driftsdirektør for Service og grønne udbud hos Anlægsgartner Gottlieb.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anne-Sofie Friis Helmersen skal sammen med den øvrige ledelse være med til at videreudvikle endnu flere grønne og naturvenlige løsninger, som tilbydes alle kunder hos Anlægsgartner Gottlieb. Anne-Sofie er uddannet landskabsarkitekt og har flere års erfaring med biodiversitetsprojekter fra blandt andet Milford og Rambøll Stavanger.

- Den grønne agenda har altid stået højt på vores liste. Og vi skal hele tiden være fremme i forreste felt, når det kommer til biodiversitet og natur, siger Tobias Røndbjerg

Anne-Sofie Friis Helmersen vil som chef for biodiversitet og bæredygtighed blandt andet rådgive virksomhedens nuværende kunder om muligheder for at fremme biodiversiteten ud fra de konkrete forhold, der er på kundens område.

Derudover vil Anne-Sofie Friis Helmersen tilbyde oplæg til at højne biodiversitet og bæredygtighed i de enkelte anlægs- og entrepriseprojekter. Derudover vil Anlægsgartner Gottlieb fortsat videreuddanne sine medarbejdere. Det er et forløb, som allerede er i gang, fortæller Tobias Røndbjerg.

- Vi efter- og videreuddanner løbende vores fagfolk i, hvordan vi bedst tager hensyn til natur, klima og biodiversitet på vores projekter. Det handler om, at vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder en kvalificeret og opdateret rådgivning med de nyeste og bedste muligheder. Det gælder alt lige fra arbejdsprocesserne, under anlæg og kloakarbejder, beplantning, og på grøn service. Senest har medarbejdere hos Anlægsgartner Gottlieb gennemført et intenst videreuddannelsesforløb med undervisning fra Habitats, hvor der var særlig fokus på biodiverse løsninger.