Jacob Poulsen kommer til som projektkonsulent og har 30 års erfaring inden for byggeriet.

Den sønderjyske træproducent Frøslev Træ A/S oplever en klar tendens. Den danske byggebranche efterspørger i stigende grad træ som byggemateriale. For at imødekomme udviklingen styrker trægiganten nu holdet med en projektkonsulent med 30 års erfaring inden for byggeriet. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Jacob Poulsen, der kommer til fra en stilling som nordisk salgschef hos VTI - Vinderup Træindustri. Derudover er han uddannet trætekniker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kender både byggebranchen og træindustrien indefra og ser frem til at skulle besøge kunder, rådgivere og bygherrer i Jylland som Frøslevs udsendte videnspartner med henblik på at sælge træ til projektmarkedet.

Han har også tidligere arbejdet som både produktionstekniker og projektleder i virksomheder som Velfac og Rationel Vinduer.

- Frøslev har et godt setup i forhold til det danske bygningsreglement. Det er en virksomhed, der gør en dyd ud af at håndtere alle dele af træets forarbejdelse selv, hvilket i sidste ende tilgodeser miljøet. Deres nye brandimprægneringsanlæg, der tilfører træprodukterne en brandhæmmende opløsning, er et godt eksempel på den knowhow og det store maskineri, Frøslev sidder på, siger Jacob Poulsen.

Jacob Poulsen startede i jobbet 1. marts.