Den aarhusianske anlægsgartnervirksomhed Buus Anlægsgartner har det godt for tiden. Så godt, at de har købt en konkurrent, der tilfældigvis også hedder Buus.

To jyske virksomheder med næsten det samme navn bliver nu til én. Buus Anlægsgartner A/S har opkøbt Buus & Co. med afdelinger i Aalborg og Aarhus.

Med opkøbet bliver Buus Anlægsgartner A/S en af Jyllands største anlægsgartnervirksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stifter og adm. direktør hos Buus Anlægsgartner A/S, Kristian Buus, glæder sig over opkøbet, som er kulminationen på en fokuseret udviklingsstrategi.

- Vi er både spændte og stolte over at Buus & Co. nu er en del af vores virksomhed. Vi ser store muligheder i at udvikle vores forretning i fællesskab og dermed give vores samarbejdspartnere endnu flere muligheder for at udføre større entrepriser sammen med os. Vi ser store vækstmuligheder i Øst- og Nordjylland, men har også blikket rettet mod Trekantsområdet og Fyn, fortæller Kristian Buus.

Medejer af det tidligere Buus & Co., Martin Linnemann bliver ny partner i Buus Anlægsgartner A/S og fortsætter som afdelingschef for Aalborg-afdelingen, som i højsæsonen beskæftiger omtrent 30 medarbejdere. Martin Linnemann købte i 2010 det 75 år gamle Buus & Co. og solgte siden en andel af firmaet til entreprenørvirksomheden A. Enggaard.

Buus Anlægsgartner A/S vil med opkøbet beskæftige i alt ca. 130 medarbejdere i højsæsonen. Virksomhedens ledelse og ejerskab vil ud over Kristian Buus og Martin Linnemann bestå af Anders Bjørnlund, som siden 2013 har været partner i Buus Anlægsgartner A/S, og som i dag er ansvarlig for udvikling og kalkulation af større anlægsentrepriser i samarbejde med hoved- og totalentreprenører.

Sammenlægningen af de to virksomheder træder i kraft medio februar 2019.