Lyt til artiklen:

E&H vokser med 7.000 kvadratmeter

00:00
Hastighed: ???x
02:24

Årets store maskinmesse på dansk jord fylder denne gang mere end 80.000 kvadratmeter.

E&H-messen har vokseværk og udvider således med et 7.000 kvadratmeter stort areal, der ligger umiddelbart øst for det eksisterende messeområde. En udvidelse, der betragtes som både naturlig og nødvendig.

- Vi oplever så stor en efterspørgsel, at det giver rigtig god mening med denne udvidelse, og vi er meget taknemmelige for den modtagelse, det nye område har fået. De første stande er allerede solgt, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, lyder det fra Knud Sørensen, Key Account Manager, E&H, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det hele taget er stemningen omkring den forestående udgave af E&H høj og entusiasmen stor. Blandt de mange udstillere, som allerede har sikret sig plads på messen, finder man Øbakke, der har store forventninger til messen og glæder sig, til det går løs.

- Vi stråler af begejstring over at møde branchekolleger og kunder til en inspirerende kaffesnak, hvor vi kan præsentere vores imponerende udvalg. Vi ser frem til travle dage på messen, hvor vi kan dele vores passion for grøn omstilling og vise innovative løsninger til vores besøgende, lyder det fra salgschef Michael Hansen, Øbakke.

Også Stemas har meldt sin ankomst til messen, og virksomheden glæder sig til at vise sine nyheder frem - ikke mindst fordi messens besøgende ifølge Stemas er særdeles relevante og dermed generelt attraktive for udstillerne.

- E&H er maskinbranchens store højdepunkt, og vi ser fra gang til gang, at der kommer flere og flere ejere og beslutningstagere, som gerne vil opdateres på, hvad der rører sig. Og da kunderne har taget sig tid til at komme til os og dermed helt oplagt er interesserede i at snakke maskiner, er det en god anledning til at servicere de fremmødte med ny viden, forklarer direktør Robert Kjærgaard, Stemas.

Scantruck har deltaget i adskillige E&H-messer og er igen i år til stede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- E&H giver os mulighed for at vise vores maskiner frem og samtidig lade de besøgende afprøve udvalgte maskiner på pladsen. For os er det vigtigt at få leads og også gerne få handlet nogle maskiner, så vi glæder os til at møde en masse investeringsvillige kunder - som altid er dialogen med kunderne dog også vigtig for os, understreger direktør Bo Sundroos, Scantruck.