På Hasseris Gymnasium har pedeltemaet gennem årene haft fire modeller fra Ferrari til vedligeholdelsesarbejdet.

Hasseris Gymnasium var i 1992 en af de allerførste kunder der købte en Ferrari traktor af Sønderup Maskinhandel, og her 25 år senere kører man stadig Ferrari. Ifølge en pressemeddelelse fra Sønderup er det fordi, man kender produktet, kvaliteten er i top, det er stærke køretøjer med en god komfort. Herudover fremhæver Lars Storm fra Hasseris gymnasium at maskinen er støjsvag, manøvre dygtig og har et nemt redskabsskifte.

Noget som pedelteamet, Lars Storm, Lars Møller-Pedersen og Tue Jensen, helt særligt fremhæver, er også servicen hos Sønderup Maskinhandel. Udover de før nævnte består pedelteamet også af Henrik Larsen og Mogens Larsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hasseris Gymnasium købte i 1992 den første traktor, en Ferrari 30-4 W DT. Gennem årene har gymnasiet haft fire modeller og fik den sidste nye i 2016, en Ferrari Cromo K 60 AR.

- Vi er selvfølgelige super stolte og glade for, at Hasseris Gymnasium har vist os den store tillid igennem så mange år, siger Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel A/S.

De opgaver som den nuværende traktor - en Ferrari Cromo K 60 AR - løser hos Hasseris gymnasium er græsslåning, kørsel med vogn, fejning med ukrudstbørste, kørsel med pallegafler, saltning, fejning, snerydning og tromling af græs.