Sønderup Maskinhandel kan i år fejre tiårsjubilæum med Fort Sirio, og det har de tænkt sig at markere på Langesømessen i næste uge.

Langesømessen er lige på trapperne. Mere end 125 firmaer udstiller på messen, som hvert år besøges af mere end 3000 gæster.

Langesømessen foregår på torsdag 17. august.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sønderup Maskinhandel A/S har nu i ti år forhandlet traktorer fra Fort Sirio. På Langesømessen tager de en ny model med.

En succes

Når Sønderup Maskinhandel skal gøre status på de ti år, er det med tilfredshed.

- Det har været rigtigt spændende for os at være Fort Sirio-importør, og nu ti år senere og små 400 solgte Fort Sirio traktorer senere, tør vi godt kalde det en succes historie. Vi glæder os til de næste ti år med Fort Sirio. Vi har igennem alle årene udvidet sortimentet, og har en komplet løsning til renholdelse af juletræs kulturer, siger Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel.

Fælles udvikling

Sønderup Maskinhandel er ikke kun importør. De er selv med til at udvikle.

- Det har været en spændende proces, hvor såvel Fort som vi selv har udviklet og videreudviklet på Sirio sortimentet. Således er Sirio rotorklipperen med svingarme et produkt, der er udviklet hos os, men bliver produceret i Italien. Lige dette produkt løser opgaven med, at få slået græs i selve rækken af juletræer samt imellem træerne, og den er udviklet specielt til Fort Sirio af os, udtaler Ole Hosbond.