Toftlund Golf Club fik lørdag eftermiddag besøg af tre unge mænd på knallert - med en politibil i hælene.

Når man hver eneste dag bruger masser af energi på at skabe det perfekte underlag for golfklubbens medlemmer, må det syn, man lørdag eftermiddag kunne opleve hos Toftlund Golf Club i det sydlige Jylland, formentlig være ret frustrerende. Her kom tre unge mænd, siddende på den samme knallert, rygende ind på banen med en politibil i hælene. Det skriver Ekstra Bladet.

Flere af banens spillere reagerede ved at kaste udstyr mod knallerten. En havde held med at ramme føreren med en golfbold, men det stoppede ikke flugten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kørte i bæk

Til gengæld fik en anden spiller blokeret flugtruten med en rive fra en bunker, hvorefter de unge mænd blev kastet af knallerten i en bæk. Herefter fortsatte de til fods ind i en skov. Her stoppede politiet jagten, men senere lykkedes det dem at få fat i alle tre, som nu har fået bøder for forseelserne.

Ekstra Bladet fortæller desuden, at der formentlig er flere bøder i vente, da golfbanen måske har taget skade.

- Vi kigger på, hvilke skader der er sket på golfbanen, og hvis Toftlund Golf Club føler, at der er behov for reparation af skaderne, så kan de rejse et erstatningskrav mod drengene, fortæller politikommissær Sven Poulsen fra Haderslev lokalpoliti til Ekstra Bladet.

Både Ekstra Bladet og TV Syd har i øvrigt en video fra episoden. TV Syds video er i bedst kvalitet, og den kan ses her.