Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Husqvarna transformerer kommerciel græspleje med ny 50.000 m2 robotløsning

9. feb. 2021 | Indrykket af Husqvarna Danmark

Husqvarna bryder alle grænser for, hvad en kommerciel robotplæneklipper kan med den revolutionerende Husqvarna CEORA-platform.

Del artiklen:

Offentlige grundejere, sportsklubber og golfbaneejere er nogle af dem, der godt kan begynde at glæde sig til, at Husqvarna CEORA lander i handlen. Platformen tager den kommercielle græsindustri ind i den næste æra og gør det muligt at automatisere plæneklipningen af gigantiske græsarealer. Samtidig kan arbejdende som besøgende nyde de grønne områder sikkert uden maskinstøj eller forurening.


Omkostningseffektiv og miljøvenlig

Husqvarna er pioner inden for pleje af græsplæner og har siden 1995 ændret den måde, hvorpå millioner af husejere klipper deres græsplæner med den ikoniske Husqvarna Automower® robotplæneklipper. Husqvarna CEORA er en robotplæneklipper designet specielt til krævende professionelle græsarealer. Robotten leverer et førsteklasses resultat på en omkostningseffektiv og sikker måde med lav støj og ingen direkte emission under brug.


Dækker op til 50.000 m2

Husqvarna CEORA fungerer fuldstændig uafhængigt inden for et defineret område. Den systematiske klippeteknologi gør det muligt at klippe i parallelle stier. Én robot kan dække områder op til 50.000 m2. 


Digital programmering uden kabler 

Brugeren vil opleve et nyt niveau af fleksibilitet med den førende Husqvarnas EPOS-teknologi – et satellitnavigationssystem med høj præcision, der leverer en nøjagtighed på 2-3 centimeter. Det betyder, at EPOS-teknologien muliggør drift uden fysiske kabler. I steder programmerer – og omprogrammerer – du arbejdsområdet digitalt. På den måde kan du hurtigt justere klippearealet, og at du kan lufte og fræse plænen uden at risikere at skade græskablerne.


En ny æra med græspleje

I de senere år har Husqvarna introduceret adskillige digitale løsninger og robotplæneklippere, der hjælper den kommercielle græsplejeindustri, fx Husqvarna Fleet Services, Automower® Club Solution og Husqvarna Automower® 535 AWD. Den nye Husqvarna CEORA er Husqvarnas første skridt til hurtig systematisk klipning i stor skala, og det er en fremtidssikker, skalerbar platform. I fremtiden kan den skræddersys yderligere til specifikke behov med tilbehør, der kan lave fx plænestriber, fairway markeringer og fodboldlinjer. Husqvarna CEORA vil også kunne parres med andre robotklippere, der giver operatøren øjeblikkelig og kontinuerlig digital overvågning og kontrol af flere enheder.


Flere detaljer om den nye Husqvarna CEORA vil blive præsenteret i løbet af sommeren 2021, og robotten forventes at lande i handlen i begyndelsen af 2022.


Udvalgte PARTNERS produkter

reklame