Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Major Swift levere høj klippefinish på fodboldbanen

25. jun. 2020 | Indrykket af Brørup Traktor- & Maskincenter

Fodboldspillerne i tyske SC Spelle Venhaus må finde andet end banen at skyde skylden på, hvis de taber.

Del artiklen:

En Major Swift rotor/tromle-klipper leverer så høj klippefinish og "tromling" af fodboldbanerne, at fodboldspillerne i tyske SC Spelle Venhaus må finde andet end banen at skyde skylden på, hvis de taber.

Major Swift er en af Majors mange plæneklippere, der alle arbejder med rotorteknologien og overfører kræfterne via PTO-aksler. Det giver høj driftssikkerhed og minimalt brændstofforbrug. Med PTO-aksler mellem rotorerne er det slut med kileremme og alle de problemer, der følger med dem. Samtidigt åbner det for, at knivene kan køre med stort overlap for med fast fikseret montagepunkt i forhold til hinanden, er der ingen risiko for at de over tid kolliderer med de modkørende knive.

Bærerullerne/tromlerne sikrer nøjagtig klippehøjde, og på fodboldbanen er de ydermere med til at tromle banerne let og give en flot, stribet finish som det kendes fra de store stadions.  

Majors danske importør Brørup Traktor- & Maskincenter fortæller at også danske greenkeepere har fået øje på Major Swift til fint græs. ”Vi kører mange demonstrationer for kommuner, golfbaner og sportsklubber”, fortæller firmaets produktansvarlige Hans Mikael Jensen. ”De fleste er imponerede over hastigheden, kvaliteten og den høje klippefinish, så der kommer helt sikkert flere Major på græs i Danmark inden længe”.         

Se en kort film fra stadion her:
https://youtu.be/P4k5oOQoCvg


Udvalgte PARTNERS produkter

reklame