Brdr. Toft introducerer en ny minisprøjte, som blandt andet er målrettet golf- og fodboldbaner.

Brdr. Toft A/S med base i Sabro lige vest for Århus har oplevet stigende efterspørgsel efter en mindre sprøjte til professionel brug. Den efterspørgsel kan de nu imødekomme med en lille bugseret sprøjte fra italienske Bargam.

- Vi tilbyder en serie af professionelle sprøjter til amenity fra italienske Bargam. Bargam har et meget bredt program i amenity sprøjter, og er i flere europæiske lande markedsledende, blandt andet i England, hvor Bargam har den markant største markedsandel, siger salgs- og marketingchef Finn Søndergaard fra Brdr. Toft i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De bugserede sprøjter i dette program starter med en tankkapacitet på 700 liter, hvilket er for meget til nogle opgaver, hvorfor behovet for en mindre sprøjte er opstået, fortsætter han.

Brdr. Toft fortæller, at den nye sprøjte - Bargam Proff 300 - har en tankkapacitet på 300 liter og en vægt på 130-165 kg afhængig af specifikation. Sprøjten er monteret med store ballonhjul, hvilket sammen med vægten reducerer marktrykket. Det oplyses, at sprøjten er velegnet til udbringning af flydende gødning, plantebeskyttelsesmidler på fodbold- og golfbaner, i parkområder og lignende. En oplagt anvendelse er også udbringning af flydende tømiddel på kunstgræsbaner og andre sportsanlæg.

Standardkomponenter

Sprøjten leveres med en galvaniseret manuel foldet bom på fire eller seks meter. Bommen er med afvigeled, og dyserne er monteret bag bomkonstruktionen, så beskadigelse undgås.

Derudover har den som standard en sprøjtelance med 10 meter slange. Som tilbehør kan fås en kraftig sprøjtelance med 30 meter slange på slangerulle, enten som supplement eller i stedet for sprøjtebommen.

Ligesom alle Bargams øvrige amenity sprøjter er Proff 300 opbygget af europæiske standardkomponenter, som går igen i hele fabrikantens produktprogram. Det sikrer ifølge Brdr. Toft både kvalitet og konkurrencedygtige priser. Derudover sikrer det en høj grad af forsyningssikkerhed for reservedele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Langt de fleste reservedel ligger på lager i Sabro eller hos vore forhandlere, men skulle vi mangle en enkelt del, kan den stort set altid fremskaffes indenfor 24 timer, fortæller salgs- og marketingchefen.

To pumpevarianter

Bargam Proff 300 kan leveres med to forskellige pumpetyper - enten en 12 volts membranpumpe, der yder op til 20 liter i minuttet eller en 2-cylindret membranpumpe drevet af en Honda benzinmotor med en ydelse på op til 25 liter i minuttet.

Begge pumper er beregnet til kontinuerlig professionel brug.

- For eksempel er den benzindrevne pumpe af samme fabrikat og opbygning som pumperne på vores øvrige sprøjteprogram, og den kan give helt op til 20 bar, og er et virkelig professionelt produkt, siger Finn Søndergaard og fortsætter:

- Denne pumpe har armaturet fjernbetjent, således at armaturet kan nås fra førersædet. Som tilbehør kan armaturet udbygges, så bommen kan aflukkes i to halvdele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tanken på Proff 300 er udført i rengøringsvenligt rotationsplast og med god sump, så tanken kan tømmes selv på sidehæld, og der er en tydelig udvendig tankskala. Sprøjten har desuden rentvandstank, sugefilter mv. som forventet af en professionel sprøjte.

- Vi har netop leveret den første Proff 300 sprøjte, og en ny sending er på vej til lageret i Sabro. Det er et produkt, vi forventer os meget af, lyder det fra Finn Søndergaard.