Mere end 4.000 enheder er det blevet til siden efteråret 1995, hvor den første multifuntionelle maskine blev produceret.

I anledning af 20 års fødselsdagen for den populære lille Park Ranger 2150 har Nilfisk Outdoor lavet en lille tegneserie, der fortæller om tilblivelsen og den senere historie med maskinen.

Maskinen blev udvilket, fordi der manglede et redskab, som let og hurtigt kunne omstilles til andre opgaver - græsklipning, feje, snerydning osv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efterfølgende er den rundt i hele verden blevet synonym med bemærkelsesværdig alsidighed, høj ydelse og nem håndtering.

Park Ranger 2150 er basismaskine for et helårsprogram af redskaber. Med knækstyr og en bredde på blot en meter udfører Park Ranger et professionelt arbejde på selv meget snævre områder, hvor den manøvrerer nemt takket været servostyringen og en venderadius på 1,5 meter. Maskinen har firehjulstræk, og 28 HK garanterer kraft og styrke i alle arbejdssituationer.

Nem håndtering

Park Ranger 2150 er fuldhydraulisk og enkel at betjene. Den har ingen mekaniske dele som kileremme, kæder og kardanaksler og indeholder således meget få sliddele.

Redskabsbæreren kræver derfor kun minimal vedligeholdelse. Det samme gælder redskaberne, der alle er skræddersyede til Park Ranger 2150. Når de er påmonteret, udgør de en så integreret del af maskinen, at dens kompakthed til enhver tid bibeholdes.

Nilfisk Outdoor markerer jubilæet med en særlig opgraderet udgave:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Forbedret kabinelys

- Stik til opladning af mobiltelefon

- Nyt display

- Bluetooth-radio med USB-stik

- Smart justering af varmen i kabinen

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vinduesviskere m. flere hastighedsintervaller

- LED-baglygter

- Nye sidespejle

- Forbedret ledningsnet og ny sikringsboks

Se tegneserien her.