Lyt til artiklen:

Landmåler udvider med kontor i Kalundborg

00:00
Hastighed: ???x
01:18

HLM åbner ny afdeling i Kalundborg.


HLM er en af landets største landmålervirksomheder. Nu vokser den yderligere med åbningen af et nyt kontor i Kalundborg fra 1. april. Det markerer ikke kun et boost af virksomhedens tilstedeværelse på Sjælland, men også en tilbagevenden til byen, hvor HLM blev grundlagt for over 10 år siden af virksomhedens stifter og kundedirektør, Nikolaj Halborg.

- Jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet i Kalundborg og bidrage til byen og området. For mig personligt var det her, det hele begyndte for HLM, så det føles ekstra godt at være tilbage, siger Nikolaj Halborg Sørensen, som oprindeligt stammer fra Kalundborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Imødekommer stigende efterspørgsel

HLM er allerede involveret i flere projekter i området, herunder ledningsarbejde til nye fabrikker og køleanlæg ved havnen, samt andre opgaver. Derfor har det været naturligt at imødekomme den voksende efterspørgsel i området.

- Vi ser frem til nye muligheder og projekter i Kalundborg og omegn. Fra vores nyetablerede kontor er målet at styrke den nationale tilstedeværelse og at kunne tilbyde vores ydelser endnu tættere på kunderne, siger han..