Lyt til artiklen:

Forhandler begynder at pille mindre benzinprodukter ud af butikken

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Der er store forventninger til årets nye produkter, som forhandleren håber, vil være med til at sætte skub i ny målsætning.

Med en ny strategi fra i år har Herning, Skov, Have & Park, som er forhandler af have/parkmaskiner og udstyr, sat sig et nyt mål.

- Vi har vedtaget, at i år skal 85 procent af alt det, vi sælger, enten være elektrisk eller CO2-besparende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi begynder at pille mange af benzinprodukterne ud af vores butik, alle de små motorsave, trimmere og så videre, siger Daniel Lyhne, direktør for Herning, Skov, Have & Park, HSHP, til Grøn Teknik.

Tror på nye produkter

At strategien gælder fra i år, er der er en helt bestemt grund til.

- Nu er tiden til det, og vi får også nye produkter ind i år, som vi tror vil rykke det rigtig meget. Det glæder vi os meget til, siger Daniel Lyhne.

Blandt andet får forhandleren to nye robotplæneklipper-mærker ind, som er kabelfri.

- De dækker de huller, vi havde, siger direktøren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er lidt foran

HSHP har kabelfri robotplæneklippere i spændet fra 500 kvadratmeter til 75.000 kvadratmeter.

Forhandleren forventer, at salget af netop robotplæneklippere skal være med til at nå deres nye målsætning. Men robotterne skal ikke stå alene.

- Vi når jo rigtig langt med robotter, og så når vi resten af vejen med håndholdte enheder på batteri. Men mange af vores større ting kommer også på strøm. Nogle af vores vigtigste leverandører arbejder rigtig hårdt på at komme med sådan noget, siger direktøren.

- Så vi følger med og går samme vej som markedet. Og vi føler faktisk, at vi er lidt foran. Vi har nogle gode produkter, siger han.

Teknologichef: De emissionsfri maskiner kommer

Se også:

Teknologichef: De emissionsfri maskiner kommer

Herning Skov, Have & Park har eksisteret siden 2010 og servicerer også robotplæneklippere til professionelle og private. Inden da hed firmaet Herning Plæneklipper Service, hvilket blev grundlagt i 1972.