Lyt til artiklen:

Nomaco overtager salg af Saltnex-spredere

00:00
Hastighed: ???x
02:44

Hidtil har fabrikken i Randers stået for distributionen af sprederne via forhandlere. Det bliver nu lagt i hænderne på Nomaco.

På fagudstillingen Have & Landskab blev der givet håndslag på et nyt samarbejde.

Det skete på messens sidste dag, hvor Kastrupbaserede Nomaco A/S officielt blev distributør og forhandler af salt- og væskespredere fra den danske producent Saltnex A/S i Randers.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Produktansvarlig Sune Pedersen fra Nomaco til venstre og Jesper Dideriksen, som står for salg, udvikling og reservedele hos Saltnex yderst til højre. Pressefoto.

- Fremover er det Nomaco, der distribuerer og sælger vores materiel både i Danmark, Sverige og Norge, siger direktør Bo Nielsen fra Randers Maskinfabrik i en pressemeddelelse.

Saltnex siden 2016

Bo Nielsen startede Saltnex i 2016 og driver maskinfabrikken med sine brødre, Ove og Mads.

Dermed satte brødrene også egenproduktion af vintermateriel på produktionsplanen, ligesom de er underleverandør til en lang række andre virksomheder.

Fremtidens saltstyring og sikker el-beskærersaks vinder innovationspriser

Se også:

Fremtidens saltstyring og sikker el-beskærersaks vinder innovationspriser

- Saltnex laver blandt andet lagespredere med batteridrift, som kan ligge på vores el-biler fra Melex. Men de kan naturligvis også ligge på arbejdsbiler af andre mærker. Sprederne passer også på både kompakttraktorer og redskabsbærere, siger direktør hos Nomaco A/S, Benny Svenningsen, i samme pressemeddelelse.

Ikke kun saltlage

Saltnex producerer spredere med kapacitet fra 50 til 1.700 liter lage. Foruden gængs saltlage kan anlæggene også køre med miljørigtige produkter, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nomaco overtager Pellenc for hele Skandinavien

Se også:

Nomaco overtager Pellenc for hele Skandinavien

Det var den nu afdøde Hans Curt Nexgaard, der i sin tid begyndte at udvikle spredere til både tørstof og lage.

Siden kom han til Nielsen-brødrene på Randers Maskinfabrik med en stor erfaring med produktion af saltspredere.

Hans Curt Nexgaard foreslog brødrene, at de tog sig af produktion og det forretningsmæssige. Selv ønskede han bare at udvikle nye spredere.

Forhandlernettet på plads

Hidtil har fabrikken i Randers også selv taget sig af distributionen af sprederne via forhandlere. Det bliver nu lagt i hænderne på Nomaco, som allerede har et eksisterende forhandlernet og egne sælgere til key accounts, lyder det.

Næsten 12.000 besøgte H&L

Se også:

Næsten 12.000 besøgte H&L

Foruden de eldrevne Melex-arbejdsbiler, har Nomaco import og salg af en række andre produkter til vej- og parksektoren. For dem alle gælder, at der er tale om miljørigtige maskiner på eldrift, fremgår det af pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nogle af produkterne er anlæg til ukrudtsbekæmpelse med varmt vand fra franske Oeliaic, el-rotorklippere og skråningsklippere fra Raymo og håndholdte maskiner med rygsæk-batterier fra Pellenc til den professionelle grønne sektor.