Lyt til artiklen:

Nomaco overtager Pellenc for hele Skandinavien

00:00
Hastighed: ???x
03:24

Nomaco markerer overtagelsen af importen og forhandlingen af Pellenc på Have & Landskab.

Franske Pellenc har valgt at flytte både salgs og service af produkterne til Nomaco.

Det oplyser Nomaco A/S i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skal fremover tage os af distributionen af Pellenc-materiel i både Danmark, Sverige og Norge. Franskmændene ønsker én importør for hele Skandinavien, og i de seneste 12 år har Nomaco haft agenturet i Sverige, fortæller Nomacos administrerende direktør, Benny Svenningsen, i pressemeddelelsen.

- Så der er allerede gode og mangeårige relationer. Vi og Pellenc kender hinanden fuldt ud, og nu får vi mulighed for at forhandle de samme unikke produkter i alle tre skandinaviske lande, fortsætter direktøren.

Rygbårne batterier

Pellenc er fransk, og fabrikken er kendt for de rygbårne batterier, som ikke belaster selve værktøjets vægt. Det gør det lettere at arbejde hele dage med den ergonomisk korrekte arbejdsstilling. Samtidig er der hverken larm eller forurening som fra benzindrevet maskineri.

Batterikraft i rygsækken

Se også:

Batterikraft i rygsækken

- Det er vist ingen hemmelighed, at Pellenc laver de dyreste produkter på markedet. Det er der naturligvis en årsag til, siger Benny Svenningsen.

- Pris og kvalitet hænger nøje sammen - ikke mindst når det gælder professionelt grej. Dermed passer de perfekt til Nomacos kundegruppe og vores øvrige produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

20 Pellenc-forhandlere

Nomaco markerer overtagelsen af importen og forhandlingen af Pellenc på Have & Landskab. På messens første dag, 30. august, bliver Pellenc-flagene hejst på Nomaco-standen, og den nye danske importør vil være klar med et omfattende udvalg af produkter.

rich-media-4
Benny Svenningsen med Pellencs patenterede buskrydderhoved City-cut. Pressefoto.

- I øjeblikket har vi 20 Pellenc-forhandlere klar i Danmark, og mange af dem lægger naturligvis vejen omkring standen på Have & Landskab, siger direktør Benny Svenningsen.

- Her kan gæsterne også hilse på både Emil Pedersen, som er produktansvarlig for Pellenc i hele Danmark og det øvrige Nomaco-salgsteam, siger han.

Officielt til september

Alle Pellenc-maskiner bliver fremover distribueret direkte til forhandlerne i hele Skandinavien til Nomacos centrallager i Sverige.

Lagerhallen ligger ved Arlanda-lufthavnen ved Stockholm, og det giver mulighed for hurtig levering dag-til-dag til forhandlerne i både Sverige, Norge og Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den officielle overdragelse til Nomaco bliver medio september, hvor vi overtager både service og garantiforpligtelser. Men det er jo oplagt at benytte Have & Landskab til at kippe med flaget for vores nye samarbejde med Pellenc, som i øvrigt fylder 50 år netop i år, fortæller Benny Svenningsen.

Fleksibel og innovativ buskrydder

Se også:

Fleksibel og innovativ buskrydder

På Pellencs produktliste står blandt andet bæresakse, buskryddere, hækkeklippere, kultivatorer, kædesave, løvblæsere, græsklippere, og bindemaskiner. Alt sammen elektrisk og med batteripakken i en sele på brugerens ryg.

Det giver den franske producent et meget stort kundesegment af blandt andre kommuner, planteskoler, gartnere, boligselskaber, kirkegårde, golfbaner og andre med udendørs vedligeholdelse af grønne arealer.

Stor planteskole vil give inspiration til kirkegårdene

Se også:

Stor planteskole vil give inspiration til kirkegårdene

Pellenc ligger i Pertuis et halvt hundrede kilometer nord for Marseille i det sydlige Frankrig. Fabrikken har omkring 2.000 medarbejdere.