Lyt til artiklen:

Fire nyuddannede anlægsgartnere på en gang

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Inden for blot en uge er fire anlægsgartnere blevet uddannet hos entreprenørvirksomheden Kaj Bech A/S.

Der har været gang i festlighederne hos Kaj Bech. Virksomhedens direktør har nemlig kunnet ønske Filip Edison Mogensen, Thomas Dahl Ravn, Ole Wejlstrup og Kåre Andersen tillykke med deres svendebreve som anlægsgartnere. To af de fire er specialiseret i grønne anlæg og to i grå anlæg.

- Vi er meget stolte af vores fire nyuddannede anlægsgartnere, Filip, Thomas, Ole og Kåre, som har gjort en fantastisk indsats og lært en masse hos os. Vi håber, at de vil fortsætte med at udvikle deres kompetencer og bidrage til at skabe smukke og funktionelle udearealer, da alle fire svende fortsætter hos os, siger adm. direktør Peter Bech.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To af de nye svende har været i praktik i Japan i seks måneder, som en del af deres uddannelse som anlægsgartnere. Det var en aftale, imellem Kaj Bech A/S, skolen i Beder og Nodazoen, et japansk anlægsgartnerfirma.

Kaj Bech har stadig 10 lærlinge i gang med deres uddannelser lige nu, men der er plads til flere.

- Lige nu og her kunne vi godt bruge minimum to nye elever. Det er svært at finde lærlinge i branchen i øjeblikket, siger driftschef for Park, Niels Dalby Nielsen.