Lyt til artiklen:

Kaj Bech modtager to vigtige stempler

00:00
Hastighed: ???x
02:30

Holstebro-entreprenøren har nu certificeringerne ISO 45001 Arbejdsmiljøledelse og ISO 14001 Miljøledelse.

Entreprenør Kaj Bech har for nyligt modtaget to certificeringer, som skærper mulighederne for at være konkurrencedygtige og fortsat kunne udbyde ydelser med fagligt indhold i arbejdsmiljø og miljø.

Det oplyser entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var endnu et stort øjeblik, da jeg søndag den 18. december 2022 klokken 13.07 modtog en mail med certifikaterne på DS ISO 45001, udtaler virksomhedens KMA-koordinator, kvalitet miljø og arbejdsmiljø, Mie Désirée Østerdal Nielsen, i meddelelsen.

- Endnu en gang vil gerne sige en stor tak til alle medarbejderne, der har deltaget i processen, samt audists både i huset og ude i marken, siger hun.

Bæredygtighed i projekterne

Den vigtigste ressource, Kaj Bech A/S har, er medarbejderne, skriver entreprenørvirksomheden med base i Holstebro.

- Derfor er certificeringerne i ledelsessystemerne i stor grad også et redskab til at holde fokus på det, der er vigtigt i Kaj Bech A/S, lyder det.

Virksomheden skriver videre, at ISO-systemerne er nogle vigtige stempler for virksomheden at synliggøre, fordi det sikrer, at deres kunder kan være trygge i deres samarbejde, når kunderne skal vælge Kaj Bech som leverandør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover mærker virksomheden, at efterspørgslen er blevet større på at kunne fremvise certifikater, som også viser virksomhedens store interesse indenfor bæredygtighed i byggeriet.

I forbindelse med ledelsessystemerne har Kaj Bech A/S sideløbende arbejdet med at få mere bæredygtighed ind i byggeafdelingen ved hjælp af DGNB certificering.

Grønnere opgaver

Op til jul vandt Holstebro-entreprenøren kontrakten for driften af Park og Vej Service for Holstebro Kommune, hvor de to DS-certificeringer også indgår.

Kaj Bech A/S har varetaget denne opgave for kommunen siden 2000, men denne gang var der i udbuddet i højere grad end tidligere stillet krav til bæredygtighed og miljøkrav.

I det nye år bliver en del af virksomhedens bilpark skiftet ud med elbiler, og en del af værktøjet bliver ligeledes eldrevet, som er enkelte tiltag, der vil ske, når kontrakten træder i kraft.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligeledes vandt entreprenørvirksomheden også et projekt for Energinet, som er en udvidelse af energistationen ved Idomlund i Holstebro.

OKNygaard sikrer recertificering

Se også:

OKNygaard sikrer recertificering

Projektet er en del af Energinets øgede fokus på den grønne omstilling til sol, havvind og landvind, og de kigger meget på miljøvilkårene i denne forbindelse.