Buus Anlægsgartner sørgede fredag for at etablere en ny bane til streetfodbold for den idrætssociale NGO Ombold.

I det smukkeste efterårsvejr blev der ved frokosttid fredag sat gang i et lynprojekt, hvor der på omkring tre timer skulle etableres en ny bane til streetfodbold, som organisationen Ombold står bag.

Den hårde deadline skyldes, at der samme eftermiddag var inviteret en lille miniturnering på den nyanlagte bane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er sjældent, at vi inviterer til fodboldturnering uden at have en bane at spille på. Men vores gode samarbejdspartner Buus Anlægsgartner, som bygger banen for os kvit og frit, er heldigvis mere rolige omkring det hele, end jeg er - og de har forsikret os om, at de nok skal nå at få banen klar i tide, så vi kan give bolden op til den første kamp klokken 15:30. Og med hjælp fra Ombold lokale spillere og frivillige, så skal det nok gå, sagde Ombolds direktør Martin S. Pedersen, umiddelbart inden projektet blev sat i gang.

Udover at Buus Anlægsgartner bygger banen uden beregning, så er alle byggematerialer til den nye bane doneret af Buus Anlægsgartner og byggemarkedskæden Stark i fællesskab.

rich-media-2
Direktør Kristian Buus, Buss Anlægsgartner, deltog selv i arbejdet med at anlægge den nye bane. Foto: Torben Jastram.

- Vi er gået med i det her projekt, fordi vi simpelthen ikke kunne lade være. Vi er glade for at kunne bakke op og spille med, siger direktør Kristian Buus. Såvel direktøren som de godt 20 andre folk fra Buus Anlægsgartner har selv valgt at donere nogle timer af deres fritid til det gode formål.

Banen er en traditionel grusbane omgivet af bander, der opbygges af palle-moduler, hvor der etableres planter og andet grønt.