Timbersports aflyser dette års European Trophy og det individuelle VM grundet det stigende antal af Covid-19 tilfælde på verdensplan.

Regeringsrestriktioner i Tyskland har gjort det umuligt at afholde Timbersports European Trophy og det individuelle VM i år. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Begivenhederne var planlagt til at blive afholdt i München, Tyskland, for at samle Europas og verdens skovhugger-sportselite som afsluttende flagskibskonkurrence i den internationale Timbersports-sæson.

European Trophy skulle ifølge planen skulle have fundet sted 8. november, i Bavaria Film Studios i München, Tyskland, ligesom det var tilfældet med Four Nations Cup tidligere på året, der overholdt en gennemprøvet og testet hygiejneprotokol uden et live publikum. European Trophy skulle have fungeret som den kvalificerende konkurrence til næste års World Trophy. Nye kvalifikationsoplysninger vil følge, oplyses det.

Det individuelle verdensmesterskab ville have afløst det i forvejen aflyste verdensmesterskab, som oprindeligt var planlagt til at skulle afholdes i Partille Arena i Göteborg - det individuelle verdensmesterskab ville have været afholdt samme sted i München 29. november.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Beslutningen er taget af hensyn til sundheden og sikkerheden for alle atleter, partnere og medarbejdere.