Avant Danmark står nu klar med en Power Rake til Avant minilæssere, der kan gøre nyanlægning af græsarealer og klargøring af veje og stier lettere.

Den danske Avant forhandler, Avant Danmark, udvikler og producerer en hel del egne redskaber - og det seneste skud på stammen er nu klar til afhentning. Der er tale om en såkaldt "power rake" som mange entreprenører og anlægsgartnere vil sætte pris på i deres arbejde. En power rake er ikke en ny opfindelse, men nu findes den altså også til de finske Avant minilæssere.

Den nye Avant power rake er bygget med en kraftig valse på 225 mm, som hurtigt og effektivt kan afrette store arealer. Den er idéel til klargøring af eksempelvis ridebaner, veje, stier, parkeringspladser, golfbaner og i særdeleshed til nyanlæg af græsarealer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indtil videre findes det nye redskab i to størrelser, så der er en, der passer til de fleste Avant minilæssere. Den lille model på 130 cm passer til 400-serien og op. Den store på model på 150 cm passer fra 600-serien og op til den nye store 800-serie.

Over 260 redskaber

Avant Danmark har nu over 260 forskellige redskaber i deres sortiment, som alle sammen kan bruges på den samme læssemaskine. De mange redskaber er hovedsageligt produceret på Avant fabrikken i Finland, men mange bliver også udviklet og produceret af Avant Danmark og samarbejdspartnere inden for landets grænser. Mange af idéerne til redskaberne kommer direkte fra kunderne.

- Vi bruger meget tid på at lytte til vores kunders behov og ideer, og hører vi den samme forspørgsel flere gange, gør vi, hvad vi kan for hurtigt at kunne levere et produkt, der kan løse kundernes behov. På den måde kan vi rykke hurtigere på nye udfordringer end ved at forslå ideerne til fabrikken i Finland, og vente på at de kommer med en løsning på problemet, siger salgsansvarlig hos Avant Danmark, Jannik Pedersen.