Lyt til artiklen:

HedeDanmark overdrager Digital Ejendomsservice til B3D

00:00
Hastighed: ???x
02:22

Det nye partnerskab skal sikre øget fokus på udvikling af Digital Ejendomsservice til gavn for kunderne.

Digital Ejendomsservice, der er en digital service, som hjælper med at skabe overblik over ejendommes udearealer, har skiftet hænder fra HedeDanmark til digitaliseringsvirksomheden B3D.

Dette sker for at sikre en fortsat udvikling af de digitale ydelser, der bliver mere og mere fremherskende i den almene og kommunale sektor og blandt andre større ejendomsbesiddere, skriver HedeDanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HedeDanmark varetager en lang række driftsopgaver inden for grøn og grå pleje for både private og offentlige kunder, mens B3D med base i Randers er blandt de førende indenfor digitalisering af udearealer og bygninger og er specialister i droneydelser. Digital Ejendomsservice beskæftiger sig netop med digitalisering af grønne og grå arealer, så kunder kan få et overblik til optimering af deres områder.

Egmont Højskolen skaber handicapvenligt uderum til grøn undervisning

Se også:

Egmont Højskolen skaber handicapvenligt uderum til grøn undervisning

HedeDanmark og B3D er ikke ukendte for hinanden, da B3D i flere år har udført specialopgaver for HedeDanmark i forbindelse med de droneflyvninger, der lægger til grund for netop Digital Ejendomsservice.

- Vi kender hinanden godt og har længe haft et godt samarbejde. Derfor er det naturligt, at overdrage driften af Digital Ejendomsservice til B3D for at sikre en videreudvikling af forretningsområdet, der også fremover vil komme vores kunder til gode, siger Carsten Damgaard, chef for kunder og marked hos HedeDanmark.

Bedste service til kunderne

Med overdragelsen af Digital Ejendomsservice til B3D er der nemlig etableret et nyt partnerskab mellem virksomhederne, der betyder, at HedeDanmarks kunder, der bruger Digital Ejendomsservice, også fremover vil blive supporteret på bedste vis. Samtidig vil virksomhederne understøtte hinanden i landskabs- og anlægsopgaver i byer, det åbne land og skoven.

- Vi ser frem til et endnu tættere samarbejde med HedeDanmark fremover, hvor vi kan give den fuld skrue med at udvikle på Digital Ejendomsservice-konceptet. Vi har stort fokus på at finde måder at integrere vores løsninger med de systemer, som kunderne i forvejen benytter til drift af arealer og bygninger, siger Carsten Kruse, direktør i B3D.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu vil HedeDanmark koncentrere sig fuldt om driftsopgaverne, mens B3D kan koncentrere sig om optimering af digitale løsninger, og sammen kan vi dermed tilbyde vores kunder den bedste service, siger Carsten Damgaard fra HedeDanmark.