Lyt til artiklen:

Aarsleff køber de første nye HG-dumpere

00:00
Hastighed: ???x
01:31

De første eksemplarer af den nye E2000 fra HG leveres snart til den danske entreprenørkoncern.

Aarsleff A/S har haft HGs nyudviklede E2000 kørende på deres byggepladser og testet de forskellige funktioner og egenskaber. Det er forløbet så godt, at Aarsleff netop har bestilt de første otte E2000 dumpers.

Den første ordre bliver kørt over rampen til Aarsleff A/S i løbet af andet kvartal .

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi synes, at HG har gang i et enormt spændende dansk projekt i forhold til at udrulle maskiner, som understøtter den grønne omstilling. Det taler også ind i vores ambitioner for en grønnere entreprenørbranche. En af de store faktorer i, at vi tror på den nye E2000 er, at man uden bekymring kan køre en hel arbejdsdag. 12 timers køretid og opladning på lige over 3 timer med den interne lynlader, det giver bare god ro i maven, siger Frank Skaaning, Aarsleff A/S.

Den nye el-dumper er blandt andet blevet testet på byggepladserne, så man kan være sikker på god holdbar og en robust maskine. Den kommer med firhjulstræk, der gør den fuldt terrængående og nem at bruge i alle slags forhold.

- Gennem vores samarbejde har vi også kunne komme med input til at gøre den robust og effektiv i måden, den er bygget på, så den kan holde til de slag, den garanteret får rundt omkring. Det synes vi, at man er lykkedes rigtig godt med. Vi glæder os enormt meget til at få dem ud at køre, siger Kasper Nymark, Formand, Anlæg & Byggeri hos Aarsleff A/S.