Lyt til artiklen:

- Vi er stor fan af dyrskuet

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Hos Havdrup Maskinforretning glæder man sig rigtig meget til at komme og udstille på Roskilde Dyrskue, som man har store forventninger til.

Hos Havdrup Maskinforretning på Østsjælland er man ligesom mange andre ramt af leveringsproblemer grundet krigen i Ukraine og eftervirkningerne af Coronapandemien. Det kommer til at diktere, hvilke maskiner forhandleren medbringer til Roskilde Dyrskue, men det kommer ikke til at diktere humøret og forventningerne, fortæller salgschef Jens-Michael Petersen.

- Vi har store forventninger til Roskilde Dyrskue. Det har været en lang periode uden de store muligheder for at komme ud og møde kunderne. Udover Have & Landskabsmessen sidste år har der stort set ikke været noget, så det ser vi meget frem til, siger han.

Hos Havdrup Maskinforretning har man en bred vifte af professionelle produkter til anlægsgartnere, kommuner, boligselskaber, offentlige institutioner men også private.

Sortimentet kredser især om mindre maskiner fra John Deere til blandt andre golfsegmentet og fejemaskiner/redskabsbærere fra Kärcher. Derudover kan man på standen opleve fjernstyrede skræntklippere fra italienske MDB, og man vil også have et bredt udvalg af batteridrevne, håndholdte maskiner med.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I sortimentet har Havdrup Maskinforretning også maskiner fra Stama, Amazone, Belrobotics, Nesbo, Gehl og Mammut.

Jens-Michael Petersen fortæller i øvrigt, at det bliver de vante maskiner, man tager med på dyrskuet. Der er ikke som sådan de store nyheder i kataloget.

Sælger godt på dyrskue

Havdrup Maskinforretning har været fast udstiller på Roskilde Dyrskue i mange år, og det er der flere årsager til. For det første sælger man godt på dyrskuet.

- Vi sælger faktisk en del. Det er både de store og de små maskiner, men mest de små til private, siger Jens-Michael Petersen.

Derudover handler det om at netværke. Det er også en stor del af det, fortæller Jens-Michael Petersen.

Alle ramt af leveringsproblemer

Men spørgsmålet er, om det bliver mere networking end salg på dette års udstilling. Havdrup Maskinforretning er ligesom mange andre aktører i maskinbranchen ramt af historiske leveringsproblemer.

- Jeg tror ikke, at jeg har oplevet noget lignende. Kunderne er meget købevillige, men vi kan simpelthen ikke levere i det omfang, vi gerne vil. Det er meget ærgerligt, fortæller Jens-Michael Petersen.

Han tror dog stadig på at årets dyrskue bliver en stor succes.

- Vi tror, der kommer rigtig mange mennesker, så vi glæder os meget, vi er stor fan af dyrskuet, slutter Jens-Michael Petersen.