Lyt til artiklen:

Gazelle hattrick

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Anlægsgartnervirksomhed i Ringsted har fået den tredje Gazelle på stribe.

At det går godt for MøllerLøkkegaard, der etablerede sig i Ringsted i 2018, vidner tre små Gazeller på reolen om. Figurerne, der uddeles af Børsen, er håndgribelige beviser for, at virksomhedens regnskabstal kun er gået én vej de sidste fire år, nemlig opad, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De startede virksomheden som to mand med kontor i en container i Sørens baghave i Fuglebjerg i 2014, og siden flytningen til Ringsted er det gået stærkt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nærheden til motorvejsnettet og en base på Midtsjælland er vigtigt for os, fortæller Søren Løkkegaard, der er administrerende direktør i virksomheden. Anders Møller Jensen, der er ansvarlig for driften, supplerer:

- De store projekter ligger i København, men vi trækker medarbejdere fra hele Sjælland. Vi er nu oppe på 50 mand, og vi er hele tiden på udkig efter flere folk med erfaring fra entreprenør- og anlægsbranchen. De kan bare ringe til mig.

MøllerLøkkegaard arbejder ikke kun med det grønne område, men er også meget aktive på entreprenørdelen. Faktisk har de nu løst opgaver for de fleste kommuner på Sjælland og LollandFalster. Anlægsopgaver er i dag noget med store gravemaskiner og store huller i jorden, før man kan retablere med fine belægninger og beplantning. De fleste områdefornyelser har nemlig et element af LAR, (Lokal afledning af regnvand) indbygget, og det kræver som regel, at der også skal etableres nye kloakker. Derfor har Anders også videreuddannet sig, så han oven i titlen som jordbrugsteknolog kan kalde sig autoriseret kloakmester.