sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sammenlign priser online og find den billigste bilforsikring

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Når køber ny bil, er forsikringerne en af de ting, du skal have styr på, før du kan sætte dig bag rattet og suse nedad landevejen. Det er nemlig lovpligtigt at have en bilforsikring, når du kører bil i Danmark, og det er derfor vigtigt, at du får købt en forsikring med din nye bil

Det kan dog være svært at finde rundt i junglen af forsikringer, for der er rigtig mange spillere på markedet, som byder på forskellige muligheder for bilforsikring. Som forbruger vil du dog naturligvis gerne finde den billigste løsning for din bil, da det generelt er dyrt at købe en bilforsikring. Forsikringen skal betales på årlig basis, og det løber typisk op i mange tusinde kroner - afhængigt af bl.a. din bil, din alder og andre individuelle faktorer.

Dertil er der også store sving i priser på bilforsikring fra forsikringsselvskab til forsikringsselvskab. Netop derfor er det vigtigt, at du undersøger markedet, inden du køber din forsikring, da der kan være mange tusinde kroner at spare på den sammen type forsikring, hvis du kigger dig lidt omkring først.

Du kan nemt sammenligne priser på bilforsikring online, hvor du kan indhente tilbud fra mange forskellige selvskaber med kun få klik, så du aldrig er langt fra at finde en billig bilforsikring.

Hvilken bilforsikring skal du vælge?

Når du køber bil, skal du som minimum have den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker udgifterne til de skader, du kommer til at påføre din medtrafikanter i trafikken.

Dertil er det også populært at vælge en kaskoforsikring, men denne type forsikring er ikke lovpligtig. Kaskoforsikringen dækker dig i tilfælde af uheld og skader på din egen bil, mens du også er dækket ved tyveri og brand. Derfor kan en kaskoforsikring være med til at give dig ekstra tryghed i dagligdagen, da du ved, du altid er dækket.