John Andersen udtræder blandt andet efter 19 år som bestyrelsesmedlem i Maskinleverandørerne.

Der var så meget drama, som der nu kunne være, da Maskinleverandørerne fredag holdt generalforsamling.

Der var nemlig kampvalg i vej og park-sektionen. Både John Andersen fra Epoke A/S og Jan Andersen fra Hako Danmark trådte ud af bestyrelsen, og ind kom i stedet Birger Pedersen, der er direktør hos Timan samt Bent Tangemann, der er administrerende direktør hos Vermeer Danmark. Lasse Lindholm fra Lindholm Maskiner blev førstesuppleant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vigtigt for os, at Vermeer og vores sortiment med stubfræsere og flishuggere også bliver præsenteret i bestyrelsen. Det har vi manglet. Og så vil vi som et sjællandsk islæt også gerne se, om vi ikke kan være med til at brande os bedre til sjællænderne, siger Bent Tangemann.

Begge de nye mand går ind som menig medlem i bestyrelsen, mens Niels Kirkegaard fortsætter på posten som bestyrelsesformand. Kampvalget kom som en stor overraskelse, da det aldrig er sket tidligere i sektionen.

- Vi har været medlem af Maskinleverandørerne i en hel del år nu, og vi har nydt rigtig godt af den indsats, bestyrelsen har gjort for os. Så er det naturligt, at vi også bliver en del af bestyrelsen, siger Birger Pedersen.

Godt arbejde af forgængerne

Det er en tung arv, der skal løftes fra den tidligere bestyrelse, hvor John Andersen havde siddet i 19 år. Han ønskede selv at træde ud.

- Det er selvfølgelig svært at komme efter en bestyrelse, som har gjort det rigtig godt. Så vi starter lidt langsomt op, kommer ind i hvervet, og så har vi heldigvis en god formand, som vi kan læne os lidt op ad i starten, siger Birger Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor vil han heller ikke komme med de helt store lovninger på, hvad han selv kommer til at udrette.

- Jeg er jo en forsigtig vestjyde. Men vi snakker meget digital markedsføring i vores firma, og det er i hvert fald noget af det, vi kommer til at kigge på fremadrettet, siger Birger Pedersen.