HM Entreprenør har indviet det nye hovedsæde i Horsens med indkøbet af 64 nye Wacker Neuson-maskiner.

Siden Michael Mortensen overtog driften af HM Entreprenørmaskiner i 2008, har virksomheden haft travlt. De 40 medarbejdere er blevet til 150, og nu har de fået fint selskab med 64 nye Wacker Neuson-maskiner.

På indkøbslisten stod der blandt andet 14 af Wacker Neusons gule gravemaskiner. To af dem er på 15 ton, fire er på 9 ton, to 6,5-tonmaskiner og tre på henholdsvis 2,5 og 2 ton.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har to 9 ton maskiner i forvejen, og de har fungeret rigtig godt. Førerne er glade for dem, så derfor vælger vi Wacker Neuson igen. Det spiller også en rolle, at jeg tidligere har handlet ved Wacker Neuson, og har tillid til deres sælger, siger Michael Mortensen.

De nye maskiner skal bruges til jord og kloakarbejde primært i forbindelse med vores jordarbejde ved byggerier. Foruden jordarbejde udfører HM Entreprenør kloakarbejde og støber beton. Eksempelvis belægning udføres af en fast samarbejdspartner, siger Michael Mortensen.

Ud over de 14 gravemaskiner, kommer der også 25 jordlopper og pladevibratorer til. Der er først og fremmest tale om udskiftninger, og for mange af maskinerne er det tredje gang, at de udskiftes, mens Michael Mortensen har drevet HM Entreprenørmaskiner.