John Deeres nyeste serie af kompakttraktorer kan opleves på Agromek.

2R-serien er nyeste skud på stammen af kompakttraktorer fra John Deere, og de er da også med på standen, når Agromek 2016 slår dørene op. Her har serien, der omfatter modellerne 2026R og 2036R fået tildelt en enkelt nyhedsstjerne.

De to modeller er forsynet med med hver sin 3-cylindrede dieselmotor, som henholdsvis yder 26 og 36 hestekræfter - og begge modeller er i øvrigt med hydrostatisk transmission, som ifølge John Deere er let at betjene. Derudover er modellerne med servostyring og firehjulstræk som standard. Kabine, frontlæsser og klippeudstyr er ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Twin Touch pedalerne gør det nemt at justere farten op og ned ved kørsel. Det er praktisk ved transportkørsel, fordi det giver føreren mulighed for at holde begge hænder på rattet og have fuld kontrol over maskinen.

Nye Gators

Model 2026R er 1,22 meter bred og 1,98 meter høj, hvor model 2036R er 1,29 meter bred og 2,15 meter høj. De fås begge med tre-punktsfrontlift, hvor 2036R også har en elektrisk låsefunktion, der nemt aktiveres fra førersædet for sikker transport. Derudover kan det nævnes, at modellerne fås med for- midt- og bagmonteret PTO.

Det skal i øvrigt også nævnes, at John Deeres seneste Gator-modeller ligeledes vil være at finde på Agromek, og de har ligesom serien af kompakttraktorer fået tildelt en enkelt nyhedsstjerne. Her er der tale om modellerne XUV590i, som GRØNteknik har omtalt tidligere, samt XUV590i S4, som er en fire-personers udgave. Tophastigheden er for begges vedkomne 72 kilometer i timen og de har servostyring som standard.