På Langesømessen udstiller FoodPlus - der ejer Global G.A.P. - for første gang. Mød blandt andet certifikatudstedere fra virksomheden.

På Langesømessen 18. august kan interesserede besøgende møde repræsentanter for ejeren af Global G.A.P. samt det certificerende organ, der udsteder certifikater på vegne af Global G.A.P.

Standarden er ejet af firmaet FoodPlus, som har kontor i Köln. For første gang udstiller de på Langesømessen. Messedeltagelsen sker, fordi mange danske juletræs- og pyntegrøntsproducenter efterhånden er tilsluttet ordningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også IntroCert er i år repræsenteret på Langesø messen. Virksomheden ejes af Lis Sørensen, som er den eneste konsulent, der i Danmark yder Global G.A.P. rådgivning til juletræer, pyntegrønt og planteskoler.

På messen kan man også møde AgroManagement, som er det eneste danske certificerende organ, der tilbyder certificering af juletræer, pyntegrønt samt planteskoler.

AgroManagement vil være repræsenteret ved ejer Inge Bodil Jochumsen samt medarbejder Catalina Popa. Begge vil være klar til at svarer på de spørgsmål, der er i forbindelse med den nye version af Global G.A.P.

Se mere om Global G.A.P. her.