Vilvorde og Roskilde Tekniske Skole har fået nye minigravere og minilæssere.

Der er ikke nogen tvivl om, at det er en fordel med nye og moderne maskiner, når man uddanner sig til anlægsgartner, greenkeeper, gartner eller skov- og naturteknikker. Derfor må det også være en ekstra kærkommen nyhed for eleverne på Vilvorde og Roskilde Tekniske Skole, at maskinparken er blevet udviddet med nye Kubota minilæssere og gravemaskiner.

- Det er vigtigt, at eleverne undervises i brug af det udstyr, der findes ude i branchen. Derfor er det meget kærkommen at nogle af skolens ældre maskiner nu udskiftes med helt nye maskiner, siger faglærer Lars Bøjholm Jensen, som på skolens vegne modtog nøglerne til maskinerne af Poul Kirkegaard fra AB Lauritsen Maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinerne var da også allerede efter få øjeblikke ude at køre på arealerne, idet der afholdes svendeprøve for både anlægsgartner- og greenkeeperelever i øjeblikket.

Skolen oplyser i øvrigt, at alle er velkomne til at bese opgaverne enten til translokationen fredag den 29. maj klokken 11-12 eller til åbent hus lørdag den 30. maj kl.10.00 og 14.00, hvor der også kan høres mere om de grønne uddannelsestilbud.