Green Team Group forventer at sælge 1,8 millioner juletræer i år, og ambitionerne for fremtiden er endnu større.

Europas største producent af juletræer, Green Team Group med hovedsæde i Sdr. Omme, fortsætter sin stabile vækst med stærke resultater i det netop afsluttede regnskab for 2011-2012.

I koncernens nye regnskab går driftsresultatet frem med 16 procent til 67,4 millioner kroner, mens resultatet før skat vokser med hele 18 procent til 58,1 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

225 millioner i egenkapital

Det stærke resultat sender egenkapitalen op over 225 millioner kroner og lægger dermed en sund og solid bund under de nye ambitiøse vækstplaner, skriver selskabet.

- Vi har oplevet en stærk og stabil vækst den seneste årrække, og det er resultatet af hårdt og målrettet arbejde med at optimere hele vores værdikæde. Juletræsbranchen er præget af skarp, international konkurrence, men vi har succes med stærk produktudvikling og går forrest i arbejdet med en professionalisering af branchen, siger administrerende direktør Peder Østbjerg, Green Team Group i en pressemeddelelse.

Plus 30 procent

Koncernen forventer i år at afsætte 1,8 millioner juletræer, hvilket er en stigning på 30 procent i forhold til sidste år. Planen er dog at øge salget til 10 millioner træer i 2020.

Alene markedet i Europa ventes i 2020 at udgøre 85 millioner naturtræer, og hertil kommer et marked som Asien, som Green Team Group er begyndt at få hul på med besøg fra flere interesserede samarbejdspartnere gennem det seneste år.