Hjallerup Maskinforretning opruster inden for have-, park- og vejmaskiner

Pr. 1.marts udvider Hjallerup Maskinforretning A/S sælgerstaben med et kendt ansigt inden for have-, park- og vej-maskiner, idet forretningen har ansat Claus Kjær Jørgensen til at varetage dette område.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claus Kjær Jørgensen har de seneste fire år været sælger hos Mejlby Agro, men skifter nu til Hjallerup Maskinforretning, som vil for alvor satse på have-, park- og vejsektoren.

- Der er allerede indgået forhandleraftaler med flere anerkendte mærker, siger direktør Lars Petersen, Hjallerup Maskinforretning.

Viser nye maskiner frem

Fremover vil man kunne finde følgende mærker i Hjallerup Maskinforretning:

Tooltrac redskabsbærer, Holder redskabsbærer, Bobcat entreprenørmaskiner, Stiga Titan, samt ikke mindst Massey Fergusons kompakttraktor MF 1500- serie og Schäffer-minilæssere, som Hjallerup Maskinforretning allerede har solgt mange af og også har på lager.

Lars Petersen glæder sig over, at Hjallerup Maskinforretning nu kan tilbyde nye og gamle kunder et godt produktprogram og god service inden for have-, park- og vej-segmentet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har taget en del af de nye maskiner med til vores åbent hus-arrangement i Brønderslev Maskincenter, som foregår fredag den 2. marts helt frem til klokken 22.00 og lørdag den 3. marts frem til klokken 16.00, fortæller Lars Petersen.