Ole Mathiesen MaskinCenter A/S kommer til at handle med John Deere på et større geografisk område

Torsdag den 15. december var en god dag for direktør Ole Mathiesen og hans virksomhed, Ole Mathiesen MaskinCenter A/S fra Hornslet på Djursland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For den dag kunne han og Morko Borwieck fra John Deere give hinanden håndtryk på en ny forhandlingsaftale, som Ole Mathiesen er yderst tilfreds med. Den ene del af aftalen drejer sig om John Deeres golflinje, fortæller direktøren til GrønTeknik.dk.

- Vi har forhandlet en ny eksklusiv aftale på plads med John Deere, så vi kommer til at fortsætte med at dække hele Jylland og Fyn, siger Ole Mathiesen.

Han kan samtidig glæde sig over en forbedring af den tidligere aftale om maskiner inden for have/park og vej.

Væsentligt større område

Her har Ole Mathiesen MaskinCenter fået forhandlingen på et område, der har samtlige postnumre fra 8.000 til 9.000. Området strækker sig fra den jyske østkyst ved Horsens vest på til Brande, længere nordvest på til Skive og videre nord på til Thisted og Skagen.

Således har Ole Mathiesen nu sat sig på Midtjylland, Nordjylland og en del af Nordvestjylland, og det er et "væsentlig større distrikt" end tidligere, fortæller direktøren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det gjorde vi ved at være i dialog med John Deere, som alle andre også var det. Det var en utrolig positiv og objektiv forhandling.

Tænker gult og grønt

Ole Mathiesen kommer også med et bud på, hvorfor John Deere har valgt at satse på hans virksomhed.

- Vi har aldrig solgt andet end John Deere. Hele konceptet er bygget op omkring, at det er en ren John Deere-forretning. Når kunderne ringer, ved de, at vores personale kun tænker gult og grønt, siger Ole Mathiesen, der åbnede forretningen i slutningen af 2006 og har haft handlet med John Deere siden 1. januar 2007.

Han har i disse år arbejdet sammen med John Deere-importøren Nellemann Agro, der lukker og slukker den 29. februar 2012.

- Vi har haft et helt utroligt samarbejde med Nellemann Agro, siger en taknemmelig Ole Mathiesen og ser ellers frem til, at den nye aftale med John Deere træder i kraft den 1. marts 2012.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har en sindssyg spændende fremtid foran os. Der kommer mange udfordringer, men det bliver meget spændende.