Coronasituationen har sat en stopper for afholdelsen af årets Kirkegårdsmesse, der ellers skulle have fundet sted mandag.

Årets kirkegårdsmesse mandag den 31. august bliver aflyst her få dage inden arrangementet skulle finde sted. Årsagen er - naturligvis - coronakrisen, der også har ødelagt planerne for mange andre messearrangører siden marts.

Arrangørerne skriver således på messen hjemmeside:

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Vi håbede at det blev muligt at afholde messen 2020 som planlagt - men nej, desværre. Pga. myndighedernes retningslinier vedr. Corona-situationen, ser vi os nu nødsaget til at aflyse messen, omend det er med blødende hjerte. Der tillades max. 100 personer på vores store grønne område, forstå det hvem der kan - og med 60 udstillerere plus medhjælpere, giver det ingen mening at afholde messe, uden mulighed for at modtage mere end 30-40 besøgende. Vi har forsøgt med flere henvendelser til div. myndigheder, men uden held. Vi havde glædet os og troet på, at det ville lykkes, og når vi har sundet os lidt, vil vi gå i tænkeboks og se hvad fremtiden kan bringe i messesammenhæng."