Den store anlægsgartnervirksomhed konsoliderer sin digitale forretningsenhed HD Digital med et opkøb af persontæller-delen af virksomheden Reetrap ApS.

HedeDanmarks digitale forretningsområde er allerede kommet godt fra start siden etableringen ved årsskiftet, og nu styrker HedeDanmark sin position i markedet yderligere som leverandør af sensorer og tællere, der kan sætte tal på naturen - til gavn for både private og offentlige kunder.

Det sker med opkøbet af virksomheden Reetraps digitale forretningsområde CountMonitor, som hidtil har leveret IoT-løsninger og -sensorer til en række danske kommuner, som HedeDanmark nu overtager kontrakterne på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opkøbet sikrer HedeDanmark 30 kommuner som kunder til den grønne servicevirksomheds løsninger inden for blandt andet persontællere og temperatursensorer.

- Købet af CountMonitor betyder, at vi har fordoblet vores kundeportefølje. Det har naturligvis en positiv effekt på vores salgsarbejde, at vi kan pege på en lang række danske kommuner, der benytter sig af vores løsninger, siger Søren Pedersen, afdelingschef for HD Digital, HedeDanmarks digitale forretningsområde.