DONG FENG DF-304 G2

ekskl. moms

Specifikationer:

  • 3 punktsophæng:Ja
  • Er til salg:Til salg nu
  • HK:25
  • Servostyring:Ja
  • Varenummer:03
  • WD:4
  • Årgang:2024

Yderligere information:

TILBUD KUN 911,- pr. mdr. Høj løfteevne 960 KG i frontlæsser, servo, dobbelthydraulik udtag, 4 WD, diff. spær. Hjulvægte, trailerstik, justerbar rat, 8 x 8 vendegear, synkroniseret. kvalitetssæde. Kvalitet fra DONG FENG Europe i Holland. Er du landmand, hesteejer, maskinudlejer, ejendomsadministrator eller fritidslandmand så er DF-304 G2 lige noget for dig, traktoren kan bruges på lige vilkår med store traditionelle traktorer da den har alle de fornødenheder der er påkrævet som f.eks. hydraulik, kraftudtag, differentialespærre mm. Fordelen er dog størrelsen som er væsentligt mindre og som gør den langt nemmere at håndtere f.eks. vejer traktoren ikke mere end 1,4 ton og måler 2,8 m i længden samt 1,85 m i højden. Dette giver mulighed for at komme langt flere steder med traktoren. Frontlæsser merpris kr. 29.900,- + moms.

Traktoren udmærker sig desuden for at have den rigtige pris til dem der har behov for en maskine men ikke har behov for en dyr og tung maskine.

Motoren er en 3 cylinder diesel med direkte indsprøjtning, 25 HK med 96,8 nM(2400 rpm) som giver den kraft der er nødvendig selv med udstyr som skal kunne præstere, f.eks. vogn, frontlæsser, minigraver, plov og meget mere. Motoren er desuden bygget op mekanisk hvilket gør den nem at vedligeholde.

DF-304 G2 er 4 hjuls trukket som ikke bare gør den nem i terrænet, men også utrolig kraftfuld traktor trækker op til 6 ton. DF-304 G2 kommer frem på næsten alle underlag som våde marker, sne mm dog gør vægten at den kører fantastisk på en græsplæne og den ikke ødelægger underlaget.

Traktoren har en meget lille venderadius som gør den meget fremkommelig, den er desuden opbygget helt mekanisk hvilket gør det nemt at vedligeholde traktoren, også eventuelle små reparationer kan man nemt klare selv.

Den almindelige service kræver ikke værkstedsbesøg, da den er nem selv at håndtere. Som klares på vores hovedservicecenter i Herning eller aut. forhandler.

Vores folk er i daglig kontakt med fabrikken, derved sikre vi at kvaliteten er som ønsket og forventet. Alle maskiner kvalitets testes inden de forlader fabrikken. Fabrikken er ISO 9001 certificeret og tilsikre dermed en høj og ensartet kvalitet på hver traktor.

Forhandler:

ONJ Tractors
Virkelyst 80 - 82, Gjellerup
7400 Herning

Send e-mail

Forsiden lige nu

Skånsom landskabspleje på to hjul

Skånsom landskabspleje på to hjul

01.02

E&H er skudt i gang

E&H er skudt i gang

Stærk pumpe til effektiv vandhåndtering

Stærk pumpe til effektiv vandhåndtering

Facelift og nye farver til ATV i sportsudgave

Facelift og nye farver til ATV i sportsudgave

Mød Uno-x på E&H

Mød Uno-x på E&H

Seqway skruer op for blusset

Seqway skruer op for blusset

DM&E vil præsentere ny entreprenøruddannelse på E&H

DM&E vil præsentere ny entreprenøruddannelse på E&H

En bæredygtig fremtid prioriteres i den nordiske skov- og have/parkbranche

En bæredygtig fremtid prioriteres i den nordiske skov- og have/parkbranche

Kommune sætter golfanlæg til salg

Kommune sætter golfanlæg til salg

Opret en gratis profil
og få adgang til nye funktioner

Bliv præsenteret for indhold, som passer med dine interesser.
Læseliste til artikler, du vil læse senere.
Tilføj artikler til lytteliste og få dem oplæst, når det passer dig.
Notifikationer så du aldrig går glip af indhold der er vigtigt for dig.
Søgeagent på maskiner.

Udvalgte PARTNERS

reklame