Lyt til artiklen:

John Deere på fairway med Semler Agro landet over

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Den nye virkelighed som national forhandler indebærer ifølge Semler Agro A/S spændende fremtidsudsigter for John Deeres maskinprogram.

Fremover er det kun nødvendigt at henvende sig ét sted, når der er behov for John Deere-maskiner til golfbanen. Samtidig er der aldrig langt til service.

Det skriver Semler Agro i en pressemeddelelse om firmaets nye status som national forhandler af John Deere golfmaskiner bl.a.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har 13 servicecentre på landsplan, og de er bemandet af et særdeles stærkt team med mange års erfaring i golfmaskiner, og naturligvis i særdeleshed John Deere, siger Kristian de Fine Licht, Semler Agros salgschef for golf-, vej-, have- og parkmaskiner, i pressemeddelelsen.

Værksteder i Østdanmark

Tidligere var det sådan, at Semler Agro tog sig af salg og service af John Deere golfmaskiner vest for Storebælt, mens firmaet Havdrup Maskinforretning tog sig af Sjælland, Lolland og Falster.

Maskinhandler lukker ned: - Jeg er bare så tilfreds med det hele

Se også:

Maskinhandler lukker ned: - Jeg er bare så tilfreds med det hele

- Indehaveren af Havdrup Maskinforretning valgte at lukke, i stedet for at sælge virksomheden. Det gjorde det oplagt, at Semler Agro A/S overtog John Deere golf også i Østdanmark.

- Vi havde den velsmurte organisation i forvejen efter mange år som vestdansk John Deere-forhandler. Nu fik vi også serviceafdelinger med erfarne John Deere-folk og veludstyrede værksteder også øst for Storebælt, siger Ole Mathiesen, salgskonsulent i Semler Agro, i pressemeddelelsen.

Nye klippere på vej

Den nye virkelighed som national forhandler indebærer ifølge Semler Agro spændende fremtidsudsigter for John Deeres maskinprogram.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For ganske nylig kunne maskinproducenten præsentere nye elektriske maskiner på en stor udstilling i Harrogate i England.

- Ikke alene kommer fabrikken nu med både nye singleklippere og triplex-greenklippere til batteridrift. John Deere har netop købt to store batterifabrikker for at være selvforsynende med emissionsfri power til den grønne omstilling, siger slagskonsulent Ole Mathiesen.

rich-media-4
Greenklipperen 225 E-Cut. Pressefoto.
rich-media-5
Ole Mathiesen til venstre og Peter Irgens fra Semler Agro er klar til forårets handler. Pressefoto.