Lyt til artiklen:

Landinspektør sikrer kommunal kontrakt med lokalt engagement

00:00
Hastighed: ???x
04:22

Landinspektøren Geopartner har sikret en fireårig kontrakt med Ringkøbing-Skjern Kommune.

I Danmark åbner kommunale udbudsprocesser dørene for virksomheder fra hele landet til at deltage og byde ind på forskellige projekter. Det er ikke et krav, at virksomhederne er baseret lokalt. Den sædvane går Ringkøbing-Skjern Kommune imod. De har samlet alt matrikulært arbejde under ét omfattende udbud, og den tilgang fremhæver projektleder, Esben Kudsk Skoffer, fra Geopartner som en usædvanlig, men spændende praksis.

- Kommuner foretrækker ofte at undgå udbud, medmindre der er tale om projekter af en vis størrelse eller med et betydeligt budget. Det er derfor ret usædvanligt at se en samling af et så omfattende arbejde under ét enkelt matrikulært udbud. Når det er sagt, synes jeg, det er en ret interessant måde at gøre tingene på, forklarer Esben Kudsk Skoffer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

S.D. Kjærsgaard i nyt samarbejde med Jysk Lift Service om Dieci teleskoplæssere

Se også:

S.D. Kjærsgaard i nyt samarbejde med Jysk Lift Service om Dieci teleskoplæssere

Udover de forretningsmæssige fordele, som den fireårige kontrakt mellem Geopartner og Ringkøbing-Skjern Kommune medfører, er der en dybere, faglig dimension, der vækker begejstring. Geopartner ser et betydningsfuldt potentiale i dette samarbejde. Virksomheden er ivrig efter at bruge sin ekspertise til at støtte og fremme lokal udvikling, hvilket ikke alene gavner kommunen, men også styrker Geopartners engagement i lokalsamfundet

- Denne aftale er af enorm betydning for os, ikke blot som professionelle landinspektører, men også som aktive medlemmer af lokalsamfundet. Vi prioriterer højt at være en integreret del af kommunens udvikling, hvilket indebærer aktiv deltagelse i udviklingsmøder og et tæt samarbejde med kommunens team. For os er det essentielt at bidrage med vores ekspertise og rådgivning, især i en kommune, som vi ikke kun arbejder i, men også lever i og holder af, udtaler Esben Kudsk Skoffer.

Lokalt kendskab har båret frugt

Selvom Ringkøbing-Skjern Kommune ikke eksplicit har angivet Geopartners solide lokale forankring og indgående kendskab til områdets nøgleaktører som den primære grund til deres valg, er Esben Kudsk overbevist om, at disse aspekter har haft betydelig indflydelse. Han påpeger, at virksomhedens dybtgående engagement i lokalområdet og deres aktive deltagelse i offentlige møder udgør en væsentlig styrke. Dette engagement, mener han, bidrager til en mere nuanceret forståelse af lokalsamfundet og kan dermed muliggøre hurtigere og mere effektive beslutningsprocesser i partnerskabet med kommunen.

Stor anlægsgartner taber lidt på bundlinjen

Se også:

Stor anlægsgartner taber lidt på bundlinjen

Ud over det lokale kendskab, som er en kernekompetence hos Geopartners afdeling i Ringkøbing-Skjern, understreger Esben Kudsk Skoffer, at Geopartners omfattende udvalg af specialister også spillede en afgørende rolle i kommunens beslutningsproces. Geopartner er ikke kun stærke lokalt, men har også adgang til en bred vifte af ekspertiser og specialiserede profiler fordelt på deres forskellige kontorer landsdækkende. Denne kombination af lokal indsigt og landsdækkende ekspertise gør dem til en unik og værdifuld partner for kommunen.

- Vi har præsenteret kommunen for tre nøgleprofiler fra vores team, og det er disse profiler, kommunen har vist interesse for. Men udover dem har vi også adgang til et netværk af specialiserede eksperter fordelt på vores kontorer over hele Danmark. Det kan eksempelvis være en opmåling, der gøres bedst ved brug af en scanning, så håndterer vi også det. Dette giver os en unik kapacitet til at løse de opgaver, kommunen står overfor, og sikrer, at vi kan levere løsninger, der matcher deres specifikke behov, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bindende kontrakt

For at kvalificere sig i udbuddet måtte Geopartner sende en ansøgning og omfattende CV'er for de tre udvalgte landinspektører, der skulle fungere som nøglekontakter for kommunen i de kommende fire år. Udover dette skulle de også fremlægge konkrete løsninger på en række specifikke opgaver, som Geopartner står over for at skulle løse i de kommende år.

ATV'er med specialudstyr klarer landmålingerne

Se også:

ATV'er med specialudstyr klarer landmålingerne

I slutningen af november kunne landinspektørerne Majbrit Juel Hammelsvang, Asbjørn Hoff Lauridsen og Esben Kudsk Skoffer endelig samles for at bekræfte den fireårige samarbejdsaftale, der trådte i kraft fra den 28. november.