Lyt til artiklen:

Kramp stiller skarpt på have, park og skov

00:00
Hastighed: ???x
02:48

På Have & Landskab vil leverandøren af reservedele og tilbehør udstille en del af deres sortiment til sektoren.

Selvom Kramp gennem mere end 100 år mest har været kendt som leverandør til den danske landbrugsindustri, er have, park og skov også er begyndt at fylde meget hos virksomheden.

Således arbejder Kramp i dag med mere end 1.000 forhandlere om at tilbyde et sortiment på over 500.000 forskellige reservedels- og tilbehørsprodukter - og heraf tæller virksomheden nu mere end 70.000 produkter specielt designet til skov- og landskabspleje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Kramp i en pressemeddelelse, som desuden er godkendt distributør af flere store mærker indenfor park og landskab, herunder Briggs & Stratton og Kawasaki, ligesom de også leverer dele til Stiga, Honda og MTD.

Ændring i markedet

Den højeste prioritet på dagsordenen for Kramp er at give den professionelle en mere effektiv måde at udføre sit arbejde på og gøre det nemt at finde de rigtige reservedele og det rigtig udstyr.

Tresporet faunapassage under motorvej

Se også:

Tresporet faunapassage under motorvej

Ifølge Kramps produktspecialist indenfor have, park og skov, David Bæk Pedersen, har markedet for reservedele og tilbehør gennemgået markante ændringer de seneste 10-20 år.

- Distributionen og adgangen til reservedele har ændret sig meget for at imødekomme kundens stigende behov for at kunne handle de fleste varer på ét sted, siger han i pressemeddelelsen.

- Kunderne vil både have det bedste og største udvalg og samtidig de hurtigste og sikreste leveringsmuligheder med let adgang til teknisk rådgivning, siger produktspecialisten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fokus på bæredygtighed

Kramp forsøger hele tiden at finde nye måder at optimere deres distribution. Både for at tilbyde kunderne de relevante produkter samlet ét sted og samtidig gøre det så bæredygtigt som muligt.

- I øjeblikket fokuserer vi blandt andet på, hvordan vi pakker og transporterer vores produkter på en både effektiv og bæredygtig måde, siger produktspecialist David Bæk Pedersen.

- Det har affødt en række initiativer, som hjælper os med at reducere forbruget af plastik og genbruge mere emballage, som konsoliderer vores leverancer, så vi har færre køretøjer på vejene, siger han.

Stand på Have & Landskab

For at markere sit fokus og engagement i den grønne sektor vil Kramp også deltage i Have & Landskab.

På deres stand vil de besøgende kunne opleve det omfattende have- og parksortiment, som Kramp tilbyder, og dermed få produkterne mellem hænderne til selvsyn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ser virkelig frem til at være med på HL23 og vise, hvad vi kan tilbyde, slutter David Bæk Pedersen.

Et grønt åndehul pibler frem

Se også:

Et grønt åndehul pibler frem

Messen finder sted i Slagelse fra 30. august til 1. september 2023.