Lyt til artiklen:

Takeuchi præsenterer nye gravemaskiner

00:00
Hastighed: ???x
01:26

De populære japanske gravemaskiner får tre nye familiemedlemmer.

Takeuchi-standen på Bauma har traditionelt altid været særdeles velbesøgt, og 2022-udgaven af kæmpemessen i München er bestemt ingen undtagelse.

De mange besøgende på årets stand kan blandt andet tage den japanske producents seneste nyskabelser nærmere i øjesyn. Det drejer sig om en opdateret udgave af hjulgraveren TB295W, som fremover hedder TB395W.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den har blandt andet fået lidt opgraderinger på hydraulikken, nye joystick og flere andre features, fortæller salgschef Michael Hansen fra den danske Takeuchi-importør Øbakke A/S.

Har bestilt hjem

De to andre nyskabelser som vil finde vej til det danske marked er båndgraverne TB335R og TB350R, der er kompakte maskiner i det populære segment mellem 3,5 og 5 tons.

- De skal nok blive succeser på vores marked, og vi har da også allerede bestilt nogle stykker hjem til levering i Q1 næste år, fortæller salgschefen til Maskinteknik, da vi møder ham på standen.

Samtlige sælgere hos Øbakke har i år taget turen til Bauma for at møde mange af de danske kunder, der ligeledes besøger messen i løbet af ugen.

- Det betyder, at vi ikke alene kan være med til at tage imod kunder på Takeuchi-standen, men også hos de andre mærker - Kramer, Bomag, og Dehaco - som ligeledes udstiller på messen, siger han.