Lyt til artiklen:

Citylawn sælger aktiemajoriteten til italiensk kunstgræsproducent

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Ejerne bag Citylawn sælger aktiemajoriteten til den Italienske hybrid- og kunstgræsproducent, Limonta Sport.

Kunstgræsvirksomheden, Citylawn fra Slagelse, har per 15. juli solgt aktiemajoriteten til den internationale hybrid- og kunstgræsproducent, Limonta Sport. Administrerende direktør Theis Elkjær og bestyrelsesformand John Møller Jensen fortsætter både som minoritetsejere og i driften - uændret for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

- Med frasalget ønsker vi at hæve barren og professionalisere virksomheden endnu mere, samt kunne tilbyde vores kunder en endnu større produktportefølje, indenfor både landskabs- og sportssystemer. Samtidigt kan vi yderligere styrke vores bæredygtighedsprofil, siger Theis Elkjær og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan med Limonta Sport som ny partner, udvikle virksomheden hurtigere, end vi selv ville kunne gøre det. Derudover glæder det os meget, at vi nu har mulighed for at tilbyde de allerbedste og mest gennemtestede hybridsystemer omhandlende den kendte lay-and-play, 'MIXTO' samt on-site-stitching-hybrid, 'VERDEMIX'. Vi kommer til at gennemgå en stor udvikling, og flere aktiviteter er i allerede pipeline.

Kunstgræsleverandør stifter nyt selskab

Se også:

Kunstgræsleverandør stifter nyt selskab

John Penninck, der er CEO i Limonta Sport, glæder sig over over investeringen.

- Citylawn er en spændende forretning og et godt brand med mange facetter, som har skabt flot vækst, og har potentiale til meget mere. Ejerledelsen og medarbejderne er virkelig dygtige og forretningen er skalérbar, og det er lige præcis det, vi investerer i. Vi glæder os meget til samarbejdet om udvikling af forretningen til næste niveau, siger John Penninck.

Citylawn er totalleverandør indenfor kunstgræs til sport, landskab, leg og læring. Med hovedsæde i Slagelse, leverer og monterer virksomheden kunstgræsbelægning og tilknyttede produkter og services i hele landet.