Citylawn har haft en så positiv fremgang, at virksomheden nu etableres som selvstændigt A/S, med ny medejer og direktør.

Hidtil har Citylawn leveret kunstgræsløsninger inden for både sport og landskab, som et produktnavn under entreprenørvirksomheden HJ Huse A/S.

Udviklingen i 2020 har været så positiv, at Citylawn pr. 1. marts 2021 etableres som selvstændigt A/S. Etableringen medfører en ændret ejerstruktur, idet nuværende salgschef Theis Elkjær overtager 50 procent af virksomheden, og samtidig indtræder som direktør for virksomheden, mens tidligere ejer CM Jensen Holding ApS bibeholder 50 procent af ejerdelen i det nye selskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg glæder mig til at fortsætte og udvikle, det positive samarbejde med vores mange nuværende og kommende kunder, og ser frem til at udvikle nye produkter og systemer, som kan imødekomme de stigende krav om bæredygtige kvalitetsløsninger, til både det professionelle og private marked, siger den nye direktør Theis Elkjær.

- Jeg er glad for at det er lykkes at etablere Citylawn som selvstændigt A/S, og med Theis som ny medejer og direktør for selskabet, og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, som vi har opbygget og styrket gennem flere år, siger John Møller Jensen, direktør CM Jensen Holding.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel og samtidig fastholde det høje ambitionsniveau om kvalitetsløsninger, leveringssikkerhed og kundetilfredshed, styrker det nye selskab organisationen med ansættelse af yderligere kompetencer inden for salg og installation.

Cirtlawn vil fortsat have adresse hos HJ Huse i Kelstrup, Slagelse, og vil som tidligere have et tæt samarbejde med HJ Huse, og trække på deres store ekspertise inden for entreprenørarbejde.