Lyt til artiklen:

OKNygaard henter entreprenør-profil til chefstilling

00:00
Hastighed: ???x
01:18

Fokus på bæredygtighed og klima er en af grundene til, at den nu tiltrådte anlægschef skiftede til OKNygaard.

Det er Kasper Martens Röttig, som netop er tiltrådt den nyoprettede stilling som anlægschef hos anlægsgartner OKNygaard efter flere år hos NCC.

Det oplyser OKNygaard i en pressemeddelelse.

Hos entreprenørvirksomheden NCC var Kasper Martens Röttig senest afdelingschef, men den nye anlægschef har også flere års erfaring med projektledelse og er projektlederuddannet.

- Jeg har i mange år arbejdet med store projekter. Det fortsætter jeg med, men hos OKNygaard får jeg samtidig mulighed for at bidrage til skabelsen af projekter og løsninger, som også kommer fremtidens mennesker, klima og natur til gode, siger anlægschefen.

Kombination af anlæg og ledelse

Kasper Martens Röttig er oprindelig uddannet bygningsingeniør med speciale i anlæg fra Ingeniørhøjskolen i Ballerup på Sjælland.

Efter en karriere indenfor byggeri og fundering, som tog udgangspunkt i hans ingeniørskoling, glæder den nye anlægschef sig nu til at kombinere sin viden og erfaring hos OKNygaard.

Det gælder både inden for anlægsarbejde og inden for ledelse til at styrke de mange medarbejdere hos anlægsgartneren, der er en del af idverde Danmark.