Lyt til artiklen:

Scantruck bringer den helt store palette af maskiner med til Roskilde

00:00
Hastighed: ???x
03:23

Scantruck har planer om at tage maskiner fra fem forskellige mærker med til maskinbranchens store udstillingsvindue.

Det betyder køer, heste, grise, candyfloss, popcorn og meget mere, når der kaldes til dyrskue i Roskilde. Men det betyder i høj grad også maskiner til både landbrug, entreprenørbranchen, industrien og udlejningsvirksomhederne. Faktisk er Roskilde Dyrskue maskinbranchens helt store udstillingsvindue på Sjælland, hvor skuet også har prædikat af "Sjællands største entreprenørudstilling".

Fredag den 27., lørdag den 28. og søndag den 29. maj går det løs igen. Det største af alle landets dyrskuer skyder sæsonen i gang og er klar til at tage imod tusindvis af besøgende.

Scantruck har gjort det til fast tradition at deltage med nogle af de nyeste maskiner fra den store palette, og når portene slås op for Roskilde Dyrskue 2022, har Scantruck både mandskab og ikke færre end fem markante maskinmærker på plads.

Samme placering

- Dyrskuegæsterne véd, hvor de skal finde Scantruck, for vi er på nøjagtig samme placering med en stor stand, som vi har været i årevis. Kaffen er klar, lover markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Firmaet er Danmarks største importør af maskiner med ikke færre end otte agenturer. Fem af dem bliver repræsenteret på dyrskuepladsen i Roskilde.

- Jeg forventer helt sikkert stor interesse, ikke mindst fra landbruget, for den nye Manitou MLT841-145 PS+ landbrugsteleskoplæsser. Den ligger i den høje ende af Manitou-segmentet, og er en kraftkarl med løftekapacitet på 4,1 tons. Den får i øvrigt familiært selskab i Roskilde af en Manitou MRT2660 Vision+ rotationsteleskoplæsser, som kan løfte seks tons og med en løftehøjde på hele 26 meter, fortæller Dennis Faurby.

Læssere til alle

Scantruck har også kig på landbruget med sit andet helt store maskinmærke, Komatsu. Herfra kommer en 16 tons WA320-8 landbrugslæssemaskine. Produktchef Kasper Vissing tager også to mindre gummihjulslæssere med. Nemlig fem tons-maskinen Komatsu WA70M-8 og seks-tonseren WA80M-8.

- Vi sælger flere og flere små læssemaskiner til både udlejere, entreprenører og til industrien, og WA70M-8 og WA80M-8 er to af de særdeles populære, siger Kasper Vissing.

Fra afdelingen for gravemaskiner henter produktchefen både en PC80MR-5 på otte tons og en knap fire tons tung PC35MR-5.

Også Weycor bidrager med læsse-power til Scantruck-standen i Roskilde. Den tyske producent lader sig se med en 3,5 tons AR380 med kabine. Blandt andre af Scantrucks maskinmærker på dyrskuet bliver den italienske producent af bomlifte på bælter Platform Basket samt irske McCloskey, hvor der indtil videre er sat et TS4080 stakkebånd på maskinlisten. Det formår at stakke op til 600 tons i timen og i en stakkehøjde på op til 11,5 meter.

Efter dyrskue i Roskilde, begynder Scantruck-folkene så småt at forberede sig på at møde by og land også på Fyn. Tre uger efter Roskilde, gælder det Det fynske Dyrskue på Odense Dyrskueplads fredag den 17., lørdag den 18. og søndag den 19. juni.