Lyt til artiklen:

Bliv klogere til Vidensdage i januar

00:00
Hastighed: ???x
02:09

Pristendenser på træ og biodiversitet i det åbne land er på programmet, når DM&E Vidensdage løber af stablen den 13. og den 14. januar på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten.

Hvad er pristendenserne på træ og flis? Hvilke tiltag skal du gøre for at leve op til reglerne i den kommende lov om salg af bæredygtig biomasse? Hvordan kan lydhistorier skabe fokus på faglighed og sikkerhed på arbejdspladsen? Sådan lyder et udsnit af de temaer, der sættes på dagsordenen, når DM&E Skov kickstarter året og inviterer sine medlemmer til DM&E Vidensdage den 13. - 14. januar 2022.

- Vi glæder os helt vildt. Som sædvanlig bliver der noget for alle i programmet. Hvad enten du er maskinnørd, leder, ejer, bogholder eller kontor-blæksprutte, garanterer vi, at der vil være emner at dykke ned i som vil byde på faglig fornyelse samt udvikling af de personlige relationer, siger Claus Clemmensen, chefkonsulent i DM&E Skov.

Undgå de fatale ulykker

På Vidensdage står Kenn Carlsen fra SafeSounds klar til at give konferencens gæster en helt ny indgang til at undgå fatale ulykker på arbejdspladsen. Manden fortæller lydhistorier, der bringer dig og dine kollegaer helt ind, hvor det bliver meget nærværende og tankevækkende. Hvem kender ikke, at ups - det var tæt på i dag. Det går jo nok - men når det først sker, så er konsekvenserne fatale for mange mennesker.

rich-media-2
Vær klar til at lytte. Pressefoto.

- Med lyde skaber du som lytter selv billeder inde i hovedet. Det virker stærkere og forankrer sig. Det giver en følelsesmæssig oplevelse, som sætter sig i langtidshukommelsen. Når du møder op, så skal du ikke frygte et væld af plancher og PowerPoint-slides - til gengæld skal du komme med åbent sind og være klar på en lytter, fortæller Kenn Carlsen fra SafeSounds.

Vigtigt med netværk

Det er ikke udelukkende faglig viden, der er i fokus når DM&E afholder Vidensdage. Udover at tilegne sig ny viden er DM&E Vidensdage et oplagt sted at skabe og forbedre netværk.

- Mødet med kollegaer fra branchen er meget værdsat, da det giver mulighed for at skabe og pleje netværk, udvikle relationer samt udveksle erfaringer, hvilket er vigtigt for den enkelte medlemsvirksomhed, fortæller Claus Clemmensen.