VIDEO: Trods nyvundet coronafrihed var der ingen ny besøgsrekord på en ellers rigtig fin grøn messe i Slagelse.

Besøgstallet på Have og Landskab endte på 10.220, og det var ikke helt så højt, som branchen selv havde forventet. Men måske det lidt omskiftelige vejr holdt nogle hjemme, mens andre måske endnu ikke har fået de to famøse corona-vaccinationer, der giver adgang til det forjættede land uden restriktioner.

Til gengæld var der - hos de fleste af de besøgende, som Grøn Teknik besøgte gennem de tre messedage - udpræget tilhed med messen som helhed og specielt at vi nu igen kan mødes næsten som før pandemien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes virkelig, at stemningen i år har været fantastisk. Og at vi runder 10.000 besøgende, er mildest talt imponerende, når branchen har rygende travlt, og der har været usikkerhed omkring Coronasituationen, siger Have & Landskabs bestyrelsesformand og adjungeret professor ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen.

På Grøn Tekniks egen stand havde vi mange besøgende gennem alle tre dage, dels for at tale med enten vores markedsføringskonsulenter eller journalister, og dels for at deltage i vores konkurrence om præmier fra Husqvarna, Stiga og Makita.

Alle 10.220 er unikke besøgende, der er scannet ved indgangene. Hvis folk er kommet to eller tre dage på udstillingen, tæller de stadig kun én gang. Ingen ansatte eller de 1.938 personer, der hentede billet, fordi de er tilknyttet en udstiller, er talt med i besøgstallet.

rich-media-3
Foto: Tim Søgaard.