Reesink Turfcare DK søger efter strategisk placerede samarbejdspartnere flere steder i landet, der kan være med til at løfte salget af maskinerne i Toro-programmet.

Toro-maskinerne er i Danmark mest kendt inden for golf segmentet, men står det til Reesink Turfcare DK i Odense - der er enedistributør af Toro i Danmark - bliver det amerikanske maskinmærke fremadrettet også mere synligt på blandt andet have & park området.

- Toro er klar markedsleder inden for golf i Danmark, og det er en position, vi er stolte af og gør vores absolut bedste for at beholde. Men bevæger vi os videre ud i andre segmenter, ser vi store muligheder for at udvide vores markedsandel. Vi vil især gerne tilbyde vores kvalitetsmaskiner til for eksempel boligforeninger, kommuner og anlægsgartnere, siger administrerende direktør Carsten Brandt, Reesink Turfcare DK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Toro-programmet omfatter ud over et stort program i græsklippere blandt andet også små minilæssere med meget forskelligt udstyr, som kan kombineres i et utal af muligheder.

Vi søger udelukkende veletablerede og professionelle forhandlere, der kan lagerføre, sælge og levere eftermarkedsydelser regionalt.

Adm. direktør Carsten Brandt

Reesink Turfcare DK

Kvalitet koster

Gennem en årrække har Reesink Turfcare DK haft et godt samarbejde med Lading Maskinforretning i Tilst ved Aarhus, som i øjeblikket er eneste reelle lagerførende forhandler af Toro Groundsmaster serien, og lignende professionelle maskiner.

- Vi er glade for at have Toro i programmet. Det er maskiner i den lidt dyrere ende, men det er også høj kvalitet - og det ved kunderne, siger medindehaver Søren Jensen, Lading Maskinforretning.

I dag er prisen ikke længere det eneste parameter, kunderne kigger efter. Lige efter krisen betød anskaffelsesprisen meget. Men nu ser kunderne meget mere på kvaliteten, og her er Toro et stærkt brand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kvalitet koster, sådan er det i alle brancher. Toro maskinerne er meget driftsikre, har lang holdbarhed og lavere serviceomkostninger på grund af færre nedbrud end mange andre mærker og er dermed ikke så meget på værksted, siger salgskonsulent Brian Kjær, Reesink Turfcare DK.

Skal være kollegaer

Lige nu er Reesink Turfcare DK på jagt efter en stribe samarbejdspartnere af samme kompetente type som Lading Maskinforretning.

- Vi ønsker os en håndfuld regionale forhandlere, som skal være spredt rundt i landet. Vi søger udelukkende veletablerede og professionelle forhandlere, der kan lagerføre, sælge og levere eftermarkedsydelser regionalt. Jeg forestiller mig Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Fyn, et par stykker på Sjælland samt Bornholm. På den måde dækker vi hele Danmarkskortet. Lokal forhandling er vigtigt, men vi skal heller ikke have så mange, at de enkelte blive hinandens konkurrenter - de skal være kollegaer, fastslår Carsten Brandt.