Ny generation af motorsave til den professionelle bruger.

Husqvarnas nye 572XP er den første motorsav i firmaets nye generation af 70cc motorsave, udviklet af og til den kvalitetsbevidste, professionelle bruger. Motorsaven er bygget fra bunden på en ny platform, der fremover vil være fundamentet for Husqvarnas motorsave til professionelle. Alle save er fremstillet samme sted i Sverige, hvor Husqvarnas motorsavshistorie begyndte for snart 60 år siden.

Ifølge Husqvarna får man med 572XP ekstra holdbarhed og pålidelighed - og ikke mindst helt nye tekniske løsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Takket være den nye motorudformning og den forbedrede afkøling har 572XP den mest effektive skæreevne til dato. Skæreevnen er ifølge en pressemeddelelse målt til at være 12 procent bedre end Husqvarnas ældre motorsavsmodeller inden for 70cc-serien.

Perfekt vægtfordeling

572XP vejer 6,6 kilo, hvilket er overraskende let, da den har et effektniveau på hele 4,3kW. Motorsaven har en øget kølekapacitet på op til 20 procent sammenlignet med tidligere generationer af Husqvarna motorsave.

Den øgede kølekapacitet skyldes en kombination af ny hardware, digitalisering og motorstyring. Hertil kommer, at 572XP har et kraftigt luftfilter med en stor filtreringsoverflade for at optimere filtrering, også ved langtidsbrug. Samtidig skærmer filtreringen for, at skadende partikler kommer ind i forbrændingskammeret og skader motorsaven.

Auto-kalibrering

I 2009 introducerede Husqvarna AutoTune, der gjorde det muligt at systemkalibrere uden behov for manuelle justeringer. AutoTune reducerer også udstødningsemissionerne væsentligt, så du får et renere arbejdsmiljø. Med 572XP har Husqvarna opdateret AutoTune, så de automatiske tilpasninger går op til 10 gange hurtigere end den tidligere udgave. Det betyder, at maskinen altid er korrekt indstillet, så du ikke behøver at bekymre dig om karburatorjusteringer, men i stedet får mere oppetid.

Endelig er maskinen udstyret med den nyeste egenproducerede kæde fra den svenske kædefabrik, X-CUT C85, der gør skæringen endnu bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

572XP kommer i handlen i 2018.